Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

Έσοδα 3,24 εκατ. δολ. για την Diana Shipping από την ναύλωση πλοίου στη SwissMarine

Έσοδα 3,24 εκατ. δολ. για την Diana Shipping από την ναύλωση πλοίου στη SwissMarine
Πριν από 3 ημέρες η εταιρεία του κ. Παληού χρονοναύλωσε για διάστημα από 9 έως 14 μήνες το πλοίο τύπου Post-Panamax «March» στην Γερμανική Hapag-Lloyd.
Έσοδα ύψους τουλάχιστον 3,24 εκατομμυρίων δολαρίων θα έχει η Diana Shipping του εφοπλιστή Συμεών Παληού, από την επέκταση της σύμβασης χρονοναύλωσης του πλοίου μεταφοράς χύδην φορτίου «ALIKI» στην SwissMarine Services.
Η ελληνόκτητη εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ναυτιλιακή εταιρεία ανανέωσε τη χρονοναύλωση του 12 ετών πλοίου τύπου Capesize για χρονικό διάστημα 11 έως 14 μηνών.
Η επέκταση της χρονοναύλωσης ξεκινά σήμερα 13 Φεβρουαρίου και το ακαθάριστο ποσό των ναύλων ανέρχεται στα 10.300 δολάρια την ημέρα.
Προηγουμένως, το σκάφος ήταν χρονοναυλωμένο και πάλι στην SwissMarine για μόλις 5.300 δολάρια την ημέρα.
Με βάση την ελάχιστη περίοδο ναύλωσης, η Diana Shipping θα έχει ακαθάριστα έσοδα ύψους περίπου 3,24 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ αν η ναύλωση φθάσει το μάξιμουμ της συμφωνηθείσας περιόδου, θα αυξηθούν κατά περίπου 930.000 δολάρια.
Σημειώνεται, ότι πριν από 3 ημέρες η εταιρεία του κ. Παληού χρονοναύλωσε για διάστημα από 9 έως 14 μήνες το πλοίο τύπου Post-Panamax «March» στην Γερμανική Hapag-Lloyd.
Από τη συμφωνία αυτή η εταιρεία θα έχει έσοδα 1,75 εκατομμυρίων δολαρίων για το μίνιμουμ της περιόδου ναύλωσης, έως περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια για το μάξιμουμ της περιόδου ναύλωσης

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης