Ναυτιλία

Τέσσερα δεξαμενόπλοια της India Steamship αγόρασε η εταιρεία του Βίκτωρα Ρέστη

Τέσσερα δεξαμενόπλοια της India Steamship αγόρασε η εταιρεία του Βίκτωρα Ρέστη
Σύμφωνα με την Fearnleys, τα δεξαμενόπλοια «Ratna Shalini», «Ratna Shradha», «Ratna Shruti» και «Ratna Namrata» πουλήθηκαν στην εταιρεία Enterprises Shipping and Trading.
Η εταιρεία Enterprises Shipping and Trading του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη αγόρασε έναντι 90 εκατομμυρίων δολαρίων τα τελευταία τέσσερα δεξαμενόπλοια μεταφοράς προϊόντων LR2 της ινδικής ναυτιλιακής India Steamship, θυγατρικής της Chambal Fertilisers and Chemicals, σύμφωνα με την ναυλομεσιτική εταιρεία Fearnleys.
Η India Steamship που ιδρύθηκε το 1929 και είναι ένα μία τις παλαιότερες ναυτιλιακές της χώρες, έβγαλε στο «σφυρί» τα πέντε δεξαμενόπλοια της τύπου Aframax στα τέλη του 2015.  
Ωστόσο, μετά την πώληση του δεξαμενόπλοιου «Ratna Puja» τον Μάρτιο του 2016 για 22,5 εκατομμύρια δολάρια, επί 9 μήνες δεν κατάφερε να βρει αγοραστές για τα υπόλοιπα τέσσερα σε μία αξιοπρεπή τιμή.
Τελικά, σύμφωνα με την Fearnleys, τα δεξαμενόπλοια «Ratna Shalini», «Ratna Shradha», «Ratna Shruti» και «Ratna Namrata» πουλήθηκαν στην εταιρεία του Έλληνα εφοπλιστή.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης