Ναυτιλία

Capital Link: Υπεραπέδωσαν οι ναυτιλιακές μετοχές της Wall Street - Πρωταγωνιστεί η αγορά Dry Bulk

Capital Link: Υπεραπέδωσαν οι ναυτιλιακές μετοχές της Wall Street - Πρωταγωνιστεί η αγορά Dry Bulk
Οι μετοχές διατηρούν το θετικό τους πρόσημο, την ώρα που ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ξεδιπλώνει την οικονομική και εμπορική του πολιτική
Συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία οι ναυτιλιακές μετοχές της Wall Street, υπεραποδίδοντας και την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 22 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Capital Link.
Οι μετοχές διατηρούν το θετικό τους πρόσημο, την ώρα που ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ξεδιπλώνει την οικονομική και εμπορική του πολιτική.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Capital Link, ο ναυτιλιακός δείκτης σημείωσε άνοδο 3,27%, την ώρα που ο δείκτης - βαρόμετρο S&P 500 υποχώρησε 0,15%, ο τεχνολογικός Nasdaq σημείωσε πτώση 0,34% και ο Dow Jones κατέγραψε απώλειες 0,29%.
Την καλύτερη απόδοση κατέγραψαν οι μετοχές του κλάδου των Dry Bulk με τον δείκτη της Capital Link Dry Bulk να καταγράφει ράλι 21,28%.
Ακολούθησε ο Capital Link Mixed Fleet με άνοδο 4,05%.
Οι μετοχές των Container κατέγραψαν τη χειρότερη απόδοση, με πτώση 3,32%.
Ο δείκτης Baltic Dry (BDI) υποχώρησε 5,5%, έναντι του Capital Link Dry Bulk ο οποίος σημείωσε άνοδο 6,84%.
Ο Baltic Dirty Tanker Index (BDTI) ενισχύθηκε οριακά 0,10%, ενώ ο Baltic Clean Tanker Index (BCTI) κατέγραψε βουτιά 19,15%.
Ο δείκτης Baltic Dirty Tanker (BDTI) υποχώρησε 2,92% και ο Baltic Clean Tanker σημείωσε πτώση 9,50%, έναντι του Capital Link Tanker ο οποίος σημείωσε άνοδο 1,32%.

Ποιες μετοχές προτείνει η Capital Link



Αναλυτικά ανά κατηγορία









www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης