Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

«Θέλουμε Έλληνες ναυτικούς στα καράβια μας» τονίζει ο εφοπλιστής Παναγιώτης Τσάκος

«Θέλουμε Έλληνες ναυτικούς στα καράβια μας» τονίζει ο εφοπλιστής Παναγιώτης Τσάκος
Τόνισε ότι θα πρέπει να μάθουμε, να κατανοήσουμε και να συμφωνήσουμε, γιατί δεν έρχονται πλοία στην ελληνική σημαία και μας φεύγουν.
«Αν θέλουμε Έλληνες ναυτικούς στη ναυτιλία μας, θα πρέπει να τους χειριστούμε, όπως τους χειρίζονται οι ανταγωνιστές μας» τόνισε ο εφοπλιστής Παναγιώτης Τσάκος κατά την βράβευσή του από την πρόεδρο της εφημερίδας «Ναυτεμπορική» για την πολύτιμη προσφορά του στην Ελληνική ναυτιλία.
Όπως είπε ο επικεφαλής του Ομίλου Tsakos Group «Έλληνες ναυτικοί άνεργοι δεν υπάρχουν, αντιθέτως υπάρχουν εκατοντάδες και χιλιάδες νέα παιδιά άνεργα, που αν τα αφήσουμε και δεν τα εμποδίσουμε, θα έρθουν με πολύ χαρά στο βαπόρι, για να πάρουν 1.500 δολάρια ή 1.500 ευρώ το μήνα».
Ο κ. Τσάκος υπογράμμισε ακόμη, ότι «τα τελευταία χρόνια γίναμε όλοι κρατικοδίαιτοι και δεν μπορούμε να βρούμε ελληνικά πληρώματα», ενώ χαρακτήρισε το ναυτικό επάγγελμα ως το ωραιότερο στον κόσμο.
Πρόσθεσε επίσης, ότι ο ελληνόκτητος στόλος είναι μεγάλος και δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε τις γυναίκες.
«Πρέπει οι αρχές και τα θεσμικά μας όργανα να βρούνε λύσεις για να αυξηθούν τα ελληνικά πληρώματα» είπε, τονίζοντας ότι θα πρέπει να μάθουμε, να κατανοήσουμε και να συμφωνήσουμε, γιατί δεν έρχονται πλοία στην ελληνική σημαία και μας φεύγουν».
«Φτιάχνουμε πρώτα το μαγαζί και μετά καλούμε τους πελάτες ή πριν το φτιάξουμε πάμε στους πελάτες και τους ρωτάμε, γιατί δεν έρχεστε και τι έγινε» διερωτήθηκε με νόημα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης