Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

Ενισχύει την παρουσία της στις ναυτιλιακές υπηρεσίες της Γερμανίας η Aegean Marine

Ενισχύει την παρουσία της στις ναυτιλιακές υπηρεσίες της Γερμανίας η Aegean Marine
Το νέο της κέντρο ναυτιλιακών υπηρεσιών στο Ροστόκ ανακοίνωσε η Aegean, μέσω της εξαγοράς του μετοχικού κεφαλαίου της λειτουργούσας στο λιμάνι εταιρείας OBAST.
Η Aegean Marine Petroleum Network Inc., συμφερόντων του εφοπλιστή Πίτερ Γεωργιόπουλου, ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου κέντρου ναυτιλιακών υπηρεσιών στο Ροστόκ της Γερμανίας, που θα εξυπηρετεί όλα τα λιμάνια της χώρας, καθώς και αυτά της νότιας σκανδιναβικής χερσονήσου.
Τη λειτουργία του κέντρου θα διαχειρίζεται η ήδη υπάρχουσα προμηθεύτρια εταιρεία ναυτιλιακού πετρελαίου OBAST Bunkering & Trading GmbH, της οποίας το μετοχικό κεφάλαιο θα αποκτήσει η Aegean Marine.
Ο πρόεδρος της ελληνόκτητης εταιρείας Νικόλαος Ταβλάριος δήλωσε, ότι το νέο κέντρο υπηρεσιών στο Ροστόκ «ενισχύει την υπάρχουσα παρουσία μας στη Γερμανία και θα επεκτείνει την ευελιξία και το εύρος της παγκόσμιας πλατφόρμας του ναυτιλιακού μας πετρελαίου, επιτρέποντας μας να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας ανά τον κόσμο».
Πρόσθεσε δε, ότι «η ομάδα της OBAST είναι μία πεπειραμένη και πολύτιμη προσθήκη στην Aegean και αναμένουμε τη συνεισφορά της στη διαχείριση των επιχειρήσεων στην αγορά του Ροστόκ και την παροχή περαιτέρω αξίας στους μετόχους μας».
Ο διευθύνων σύμβουλος της OBAST, Mathias Berndt, δήλωσε απ’ την πλευρά του, ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία που μας δίνεται, να συμμετάσχουμε στην ομάδα της Aegean και να οικοδομήσουμε πάνω στα γερά θεμέλια που έχουμε δημιουργήσει στην OBAST».
Πρόσθεσε δε, ότι «ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και να ενισχύσουμε το παγκόσμιο brand της Aegean».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης