Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

Η Gener8 Maritime του Πίτερ Γεωργιόπουλου φέρεται να πούλησε άλλα δύο τάνκερ

Η Gener8 Maritime του Πίτερ Γεωργιόπουλου φέρεται να πούλησε άλλα δύο τάνκερ
Η Νοτιοκορεάτικη ναυτιλιακή H-Line Corporation φέρεται να αγόρασε δύο VLCC δυναμικότητας 320.000 dwt από την εταιρεία του κ. Γεωργιόπουλου έναντι 79 εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα.
Το «ξεπούλημα» πλοίων της ναυτιλιακής εταιρείας Gener8 Maritime του εφοπλιστή Πίτερ Γεωργιόπουλου φέρεται να συνεχίζεται σύμφωνα με την ιστοσελίδα splash247.com, η οποία αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες εκχώρησε άλλα δύο νεότευκτα τάνκερ.
Συγκεκριμένα, η Νοτιοκορεάτικη ναυτιλιακή H-Line Corporation φέρεται να αγόρασε δύο VLCC δυναμικότητας 320.000 dwt από την εταιρεία του κ. Γεωργιόπουλου έναντι 79 εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα.
Τα δύο πλοία μάλιστα βρίσκονται ακόμη στα ναυπηγεία της κατασκευάστριας Hanjin Heavy στις Φιλιππίνες, από τα οποία είναι προγραμματισμένο να παραδοθούν τον Μάρτιο του 2017.
Τις τελευταίες εβδομάδες η Gener8 Maritime έχει πουλήσει άλλα τρία πλοία, ένα τύπου  Aframax, ένα τύπου Suezmax και ένα VLCC.
Η απότομη μείωση του μεγέθους του στόλου της Gener8 Maritime έχει κάνει πολλούς αναλυτές να αναρωτιούνται, αν όντως ο Έλληνας εφοπλιστής σχεδιάζει μια μεγάλη κίνηση στον κλάδο, με τις φήμες από διάφορες σκανδιναβικές τράπεζες να κάνουν λόγο για μια συγχώνευση με την Νορβηγική Frontline του John Fredriksen.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης