Ναυτιλία

Η Global Marine Group επεκτείνει την παρουσία της στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Global Marine Group επεκτείνει την παρουσία της στο Ηνωμένο Βασίλειο
Η επέκταση στο λιμάνι του Blyth είναι το τελευταίο βήμα στο σχέδιο της GMG με στόχο την ανάπτυξη μιας σειράς τοπικών επιχειρησιακών κόμβων
Ο όμιλος Global Marine Group (GMG) επέκτεινε τη βάση δραστηριοτήτων του στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποκτά παρουσία και στο λιμάνι του Blyth (BTH), το Northumberland.
Το Blyth, ένα σύγχρονο, λιμάνι, έχει αναδειχθεί ως μια σημαντική βάση στήριξης για τα υπεράκτια ενεργειακά έργα του Ηνωμένου Βασιλείου.
Λειτουργώντας από το λιμάνι του Blyth, και οι δύο μονάδες της Global Marine Group, το CWind, το οποίο παρέχει υπηρεσίες στην υπεράκτια αιολική βιομηχανία, και η Global Marine, η οποία παρέχει λύσεις καλωδιακών οπτικών ινών σε πολλούς τομείς, θα είναι σε θέση να προσφέρει περιφερειακή υποστήριξη στην ταχύτερη κινητοποίηση, μεγαλύτερη ευελιξία και βελτιωμένους χρόνους απόκρισης.
Η επέκταση στο λιμάνι του Blyth είναι το τελευταίο βήμα στο σχέδιο της GMG με στόχο την ανάπτυξη μιας σειράς τοπικών επιχειρησιακών κόμβων όπου οι πελάτες της  χρειάζονται υποστήριξη.
Αρχίζοντας τον Αύγουστο, το Blyth θα λειτουργήσει ως περιφερειακή βάση για τη στρατηγική διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και την αποθήκευση αρθρωτού εξοπλισμού, καθώς και για την κινητοποίηση και την εγκατάσταση του στόλου GMG, συμπληρώνοντας τις υπάρχουσες βάσεις των επιχειρησιακών μονάδων της Βρετανίας στο Grimsby, Lincolnshire και Portland, Dorset.
Ορισμένα περιουσιακά στοιχεία της GMG, συμπεριλαμβανομένων των C.S. Sovereign και CS Recorder, δύο σκάφη πολλαπλών ρόλων DP2 για την εγκατάσταση και την επισκευή καλωδίων οπτικών ινών θα λειτουργούν εκτός Blyth, χρησιμοποιώντας περιφερειακά δίκτυα υποστήριξης επιχειρήσεων.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης