Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

Η Dryships παρέλαβε το δεύτερο σύγχρονο φορτηγό πλοίο ξηρού φορτίου Newcastlemax

Η Dryships παρέλαβε το δεύτερο σύγχρονο φορτηγό πλοίο ξηρού φορτίου Newcastlemax
Το σκάφος θα χρονοναυλωθεί σε εταιρεία εμπορίας άνθρακα και χάλυβα με μεικτό συντελεστή, που συνδέεται με το νέο δείκτη Baltic Capesize Index (BCI5TC) συν 20%.
Η DryShips Inc. του εφοπλιστή Γιώργου οικονόμου ανακοίνωσε ότι παρέλαβε το δεύτερο φορτηγό πλοίο ξηρού φορτίου Newcastlemax χωρητικότητας 205.123 dwt, το οποίο κατασκευάστηκε το 2013.
Το σκάφος θα χρονοναυλωθεί σε εταιρεία εμπορίας άνθρακα και χάλυβα με μεικτό συντελεστή, που συνδέεται με το νέο δείκτη Baltic Capesize Index (BCI5TC) συν 20%, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Η DryShips Inc. διαθέτει ένα στόλο 13 φορτηγών πλοίων ξηρού φορτίου Panamax, τεσσάρων φορτηγών πλοίων ξηρού φορτίου Newcastlemax δύο από τα οποία αναμένεται να παραληφθούν κατά το γ΄ τρίμηνο του 2017, πέντε φορτηγών πλοίων ξηρού φορτίου Kamsarmax, ένα VLCC, δύο δεξαμενόπλοια Aframax, ένα δεξαμενόπλοιο Suezmax, τέσσερα VLGC τρία από τα οποία αναμένεται να παραδοθούν τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο του 2017 και έξι 6 πλοία υποστήριξης ανοικτής θάλασσας, εκ των οποίων δύο ανεφοδιασμού πλατφόρμας και τέσσερα καθαρισμού πετρελαιοκηλίδας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης