Τελευταία Νέα
Εξοικονομώ

Πώς η Elpedison επιχειρεί να καλύψει μερίδια στην λιανική ηλεκτρικής ενέργειας

Πώς η Elpedison επιχειρεί να καλύψει μερίδια στην λιανική ηλεκτρικής ενέργειας
Ο ανταγωνισμός οξύνεται και ο βασικός στόχος είναι να αποσπάσει μερίδια από την ΔΕΗ,που απαντά με τον δικό της τρόπο.
Ψηλά βάζει τον πήχη για το 2017 η Elpedison, ένας  από τους βασικούς  προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας.
Καθώς μάλιστα η μάχη για τα μερίδια αρχίζει να φουντώνει με την Protergia να έχει βάλει πλώρη για σταθεροποίηση  στην δεύτερη θέση και τον Ηρωνα να παρουσιάζει στρατηγικά πλεονεκτήματα,η ΔΕΗ είναι ο βασικός στόχος για να αποσπάσει μερίδια και να κερδίσει έδαφος.
Η Elpedison συγκαταλέγεται μεταξύ των ισχυρών ιδιωτών προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας καθώς είναι σε θέση να  πουλά πιο φθηνό το οικιακό τιμολόγιο όπως και των επιχειρήσεων.
Η Elpedison χρεώνει 0,0895 ευρώ την κιλοβατώρα όταν η ΔΕΗ  ζητάει από τον πελάτη να τις πληρώνει 0,0946 ευρώ ανά κιλοβατώρα.
Όταν η κατανάλωση  ηλεκτρικού ρεύματος ανέρχεται στις 2000 Kwh η καθαρή αξία του ρεύματος φθάνει σε 209 ευρώ για τη ΔΕΗ και σε 179 ευρώ για την Elpedison.
Στο ενδεχόμενο που ο καταναλωτής ξεπεράσει τις 2000 Kwh η κατανάλωση του ρεύματος θα γίνει με διαφορετικό τιμολόγιο από τη ΔΕΗ  και συγκεκριμένα  στα 0,10252 ευρώ ανά κιλοβατώρα για το σύνολο της κατανάλωσης ενώ η Elpedison κρατά σταθερό το τιμολόγιο ανεξάρτητα από το ύψος της κατανάλωσης ρεύματος
Επιπλέον η ΔΕΗ έχει πάγια χρέωση 1,52 ευρώ στην μονοφασική παροχή και 3,52 ευρώ στην τριφασική το τετράμηνο ενώ για τον νυχτερινό μετρητή χρεώνει επιπλέον 2,00 ευρώ το τετράμηνο.
Ο καταναλωτής επιβαρύνεται με ελάχιστη χρέωση 5,30 ευρώ για την μονοφασική παροχή και 8,58 ευρώ τριφασική παροχή το τετράμηνο.
Στη Elpedison το τιμολόγιο είναι  χωρίς  πάγια  και χωρίς κλιμακωτές και ελάχιστες χρεώσεις. 
Αν κάποιος γίνει τώρα πελάτης,στην Elpedison παίρνει και το προωθητικό πακέτο «1 ευρώ ΜΟΝΟ την ημέρα», βάσει του οποίου πληρώνει μόνο 30 ευρώ το μήνα για τους 5 πρώτους μήνες (άρα μόνο 120 ευρώ το τετράμηνο),  για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού του, για κατανάλωση μέχρι και 3.000 kWhs το τετράμηνο.
Να σημειωθεί  ότι το τελικό  τιμολόγιο διαμορφώνεται και  από τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις, εισφορές  προς τρίτους, Δήμους και ΕΡΤ κλπ . 
Η Elpedison για να κάνει ακόμη πιο ελκυστικό το πακέτο για τον καταναλωτή έχει εισαγάγει και επιπλέον έκπτωση έγκαιρης εξόφλησης των λογαριασμών». 
Με την προωθητική ενέργεια της ELPEDISON «1 ευρώ ΜΟΝΟ την ημέρα»  και με την επιπλέον έκπτωση για την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών, ο καταναλωτής αποκτά σημαντικότατο όφελος έναντι της ΔΕΗ.
Το μονό κοινό σημείο της ΔΕΗ με την Elpedison είναι  η τιμολόγηση του νυκτερινού ρεύματος που διαμορφώνεται στα 0,0661 ευρώ ανά κιλοβατώρα.
Μέχρι σήμερα ο αριθμός των καταναλωτών που  έχουν εμπιστευθεί  τη εταιρεία ξεπερνά τους 50.000 καταναλωτές.

Η μέχρι τώρα απάντηση της ΔΕΗ

Kύρια απάντηση της ΔΕΗ μέχρι τώρα είναι η πτώση του κόστους κατά 15% στους συνεπείς πελάτες και οι ελαστικές ρυθμίσεις μέχρι 36 δόσεις για να μπορούν οι καταναλωτές να ανταποκριθούν στις συσωρευμένες υποχρεώσεις

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης