Εξοικονομώ

Νέοι τρόποι εξόφλησης λογαριασμών φυσικού αερίου από τις ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας

Νέοι τρόποι εξόφλησης λογαριασμών φυσικού αερίου από τις ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας
Οι πελάτες των δύο ΕΠΑ μπορούν να πληρώνουν μέσω καρτών ή στα αυτόματα μηχανήματα εντός των τραπεζών
Την δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών κατανάλωσης φυσικού αερίου με νέους, σύγχρονους τρόπους, δίνουν στους πελάτες τους οι ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας.
Όπως αναφέρεται σε κοινό δελτίο Τύπου, οι δύο πάροχοι λιανικής φυσικού αερίου ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών τους και σε συνέχεια των προσπαθειών για τη βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών με χρήση νέων τεχνολογιών και παροχή δυνατοτήτων που βοηθούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση, παρέχουν πλέον τη δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών κατανάλωσης με τους εξής τρόπους :
- Μέσω χρεωστικών / πιστωτικών / προπληρωμένων καρτών (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD και MAESTRO) στις ιστοσελίδες των εταιρειών.
- Στα αυτόματα μηχανήματα πληρωμής εντός των τραπεζών με την χρήση του ενσωματωμένου barcode (Κωδικός πληρωμής Dias Debit) στο έντυπο της ταχυπληρωμής.
Για την ηλεκτρονική πληρωμή του λογαριασμού με χρήση καρτών, οι πελάτες της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης πρέπει να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες www.epathessaloniki.gr ή myaccount.epathessaloniki.gr (εφόσον διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία MyΕΠΑ).
Οι πελάτες της ΕΠΑ Θεσσαλίας πρέπει να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες www.epathessalia.gr ή myaccount.epathessalia.gr/ (εφόσον διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία MyΕΠΑ).

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης