Ενέργεια

ΑΔΜΗΕ: Διαγωνισμός για διαμόρφωση χώρου εγκατάστασης πυλώνων στην Καβάλα

tags :
ΑΔΜΗΕ: Διαγωνισμός για διαμόρφωση χώρου εγκατάστασης πυλώνων στην Καβάλα
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 165.000 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ και αποτελεί ανώτατο όριο προσφοράς.
Διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, με βάση αποκλειστικά τη  χαμηλότερη τιμή για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει το έργο, που αφορά σε «Χωματουργικές  Εργασίες  & Εκσκαφές στη Γ.Μ. 50kV  Άγρας –Καβάλα  &  Γ.Μ.150kV  Σύστημα  (Στάγειρα –Καβάλα) – ΚΥΤ Φιλίππων» προκηρύσσει ο ΑΔΜΗΕ.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 165.000 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ και αποτελεί ανώτατο όριο προσφοράς.
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στο Γραφείο 107 των κεντρικών γραφείων του ΑΔΜΗΕ επί της οδού  Δυρραχίου  89 & Κηφισού την Πέμπτη 29  Ιουνίου 2017 και  ώρα 12:00 το μεσημέρι από την αρμόδια Επιτροπή του ΑΔΜΗΕ, ενώπιον εκπροσώπων των προσφερόντων, εφόσον το επιθυμούν.
Αρμόδιες Υπηρεσίες για το Διαγωνισμό είναι η Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών και Μεταφορών για τα οικονομικά–εμπορικά–διαδικαστικά θέματα (Π. Νίκα τηλ.: 210-5192329, fax: 210-5192648) και η Διεύθυνση Νέων Έργων Μεταφοράς για τα τεχνικής φύσεως θέματα (Αν. Πατσιαντάς τηλ: 210-5192430 & Γ. Μπαλής τηλ: 210-5192433).  
Οι υποψήφιοι ανάδοχοι πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
- Στην Επιτροπή Αποσφράγισης προσφορών πριν από την καθοριζόμενη προθεσμία αποσφράγισης των προσφορών.
- Στο πρωτόκολλο της παραπάνω αρμόδιας για τη Διαδικασία Υπηρεσίας πριν από την καθοριζόμενη προθεσμία αποσφράγισης των προσφορών.
- Ταχυδρομικά μέσω εταιρειών διακίνησης εντύπων στο πρωτόκολλο της παραπάνω αρμόδιας για τη Διαδικασία Υπηρεσίας με  ευθύνη του προσφέροντος σε σχέση με το περιεχόμενο και το χρόνο άφιξης.
Δείτε όλη την Διακήρυξη του διαγωνισμού ΕΔΩ

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης