Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Σταθάκης: Μας χωρίζουν μικροδιαφορές – Έως την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η συμφωνία

tags :
Σταθάκης: Μας χωρίζουν μικροδιαφορές – Έως την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η συμφωνία
Αύριο αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου προκειμένου να συμμετάσχει στις συναντήσεις με την ελληνική κυβέρνηση
Upd Έως την Παρασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους θεσμούς για τα ζητήματα της ενέργειας.
Αυτό δήλωσε ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας Γ. Σταθάκης μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τους εκπροσώπους των δανειστών παρουσία και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Όπως σημείωσε ο ίδιος μικροδιαφορές χωρίζουν τις δύο πλευρές και οι τεχνικές λεπτομέρειες θα επιλυθούν τις επόμενες ημέρες.

Νωρίτερα το worldenergynews κατέγραφε:

Άρχισε πριν από λίγο με την παρουσία και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου η συνάντηση του Γιώργου Σταθάκη με τους εκπροσώπους των θεσμών για τα ενεργειακά θέματα.
"Τα κείμενα τα πήραμε" είπε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών προσερχόμενος στο Hilton στις 17.00 εννοώντας το SMoU και το MEFP, δηλαδή τα σχέδια μνημονίων από ΕΕ και Δ.Ν.Τ αντίστοιχα.
"Αύριο θα θέσουμε το πλαίσιο" είπε ο ίδιος διευκρινίζοντας ότι σήμερα θα συζητηθούν τα θέματα της ΔΕΗ και του υπερταμείου.
Πρέπει να σημειωθεί οτι αύριο αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου προκειμένου να συμμετάσχει στις συναντήσεις με την ελληνική κυβέρνηση.

www.worldenerygynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης