Ενέργεια

Σύσκεψη όλων των φορέων των Σερρών για την έλευση του φυσικού αερίου συγκαλεί το ΕΒΕΣ

Σύσκεψη όλων των φορέων των Σερρών για την έλευση του φυσικού αερίου συγκαλεί το ΕΒΕΣ
Οι Σέρρες περιλαμβάνονται στις 18 πόλεις, στις οποίες η Εταιρεία Διανομής Λοιπής Ελλάδας (ΕΔΑ), θυγατρική της ΔΕΠΑ, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες, ότι θα επεκταθεί το δίκτυο φυσικού αερίου.
Σύσκεψη όλων των φορέων της Περιφέρειας Σερρών με αντικείμενο την έλευση του φυσικού αερίου στην πόλη των Σερρών, συγκαλεί η διοίκηση του ΕΒΕΣ στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου.
« Ολοι μαζί θα πρέπει να συνεργαστούμε συμβάλλοντας στην έλευση του φυσικού αερίου στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις του Νομού Σερρών όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» αναφέρει στην πρόσκληση του ΕΒΕΣ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας.
Υπενθυμίζεται, ότι οι Σέρρες περιλαμβάνονται στις 18 πόλεις, στις οποίες η Εταιρεία Διανομής Λοιπής Ελλάδας (ΕΔΑ), θυγατρική της ΔΕΠΑ, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες, ότι θα επεκταθεί το δίκτυο φυσικού αερίου, καλύπτωντας συνολικά τις ανάγκες 100.000 νοικοκυριών και 11.000 επιχειρήσεων.
Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΔΑ για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε αυτές τις 18 πόλεις εκτείνεται σε βάθος 20ετίας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης