Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: Πρώτη προτεραιότητα η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: Πρώτη προτεραιότητα η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης
Kατέστησε σαφές, ότι το συντομότερο δυνατό θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, ώστε να μπορέσουν τα σπίτια να ζεσταθούν.
Στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις περιοχές που αντιμετωπίζουν τα σοβαρότερα προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας, ρίχνει το βάρος του ο κρατικός μηχανισμός, όπως δήλωσε στον ρ/σ του ΑΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm» ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης.
«Οι Σποράδες και η Εύβοια είναι οι περιοχές που δέχτηκαν πολύ χιόνι» είπε ο κ. Καπάκης και τόνισε, ότι όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται επί ποδός, για να αποκατασταθεί η καθημερινότητα των πολιτών το συντομότερο δυνατό.
Ο γ.γ Πολιτικής Προστασίας πρόσθεσε, ότι δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν σταλεί και στην Αλόννησο, όπου η πτώση δέντρων έχει προκαλέσει τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του νησιού.
Τόνισε ότι η κακοκαιρία είναι πρωτόγνωρη και με μεγάλη διάρκεια και έχει εκδηλώσει πολλαπλά καιρικά φαινόμενα, όπως οι χιονοπτώσεις, οι βροχοπτώσεις, οι θυελλώδεις άνεμοι και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Πάντως υπογράμμισε, ότι σε γενικές γραμμές η εικόνα στο σύνολο της χώρας είναι ικανοποιητική και κινείται σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ κατέστησε σαφές, ότι το συντομότερο δυνατό θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, ώστε να μπορέσουν τα σπίτια να ζεσταθούν.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης