Ενέργεια

Απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη όσοι κόβουν το ρεύμα των ακινήτων τους

Απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη όσοι κόβουν το ρεύμα των ακινήτων τους

Ο Δήμος Πειραιά καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν αίτηση στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών και ΤΑΠ στο Δημαρχείο Πειραιά, Δραγάτση 12, 1ος όροφος, γραφείο 10, έως και την 18/01/2019, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Απαλλάσσονται από την καταβολή ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού, όσοι ιδιοκτήτες διακόπτουν την ηλεκτροδότησή των ακινήτων τους, σύμφωνα με το άρθρο 222 του Ν. 4555/19-07-2018 (ΦΕΚ 133 Α΄).

Επίσης, απαλλάσσονται από οφειλές τελών καθαριότητας και φωτισμού, όλοι εκείνοι οι ιδιοκτήτες, για όσο διάστημα είχαν διακόψει την ηλεκτροδότησή των ακινήτων τους μέχρι την έναρξη ισχύος του νόμου και εφόσον προσκομίσουν βεβαίωση του αρμόδιου διαχειριστή δικτύου και υπεύθυνη δήλωση τους ότι δεν το χρησιμοποιούσαν.

Εάν, παρά την υποβολή της δήλωσης διαπιστωθεί ηλεκτροδότηση ή χρήση του ακινήτου, επιβάλλεται σε βάρος του υπόχρεου το τέλος που αναλογεί από το χρόνο απαλλαγής και ισόποσο πρόστιμο. Ο Δήμος Πειραιά καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν αίτηση στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών και ΤΑΠ στο Δημαρχείο Πειραιά, Δραγάτση 12, 1ος όροφος, γραφείο 10, έως και την 18/01/2019, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης