Ενέργεια

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης από τη βροχόπτωση

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης από τη βροχόπτωση

Δεν είναι γνωστό το πότε τελικά θα επανέλθει η ομαλή ηλεκτροδότηση, ούτε ανακοινώθηκε μέχρι στιγμής σε ποια σημεία του δικτύου εντοπίζονται οι βλάβες που προκάλεσαν τις διακοπές

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης προκάλεσε η βροχόπτωση που σημειώθηκε νωρίτερα στην πόλη.
Χωρίς ρεύμα παρέμεναν στις 5.30 το απόγευμα  περιοχές της Καλαμαριάς, της Πυλαίας, της Χαριλάου, της Μαρτίου, αλλά και της Νέας Μηχανιώνας, ενώ έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και φωτεινοί σηματοδότες, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία.
Συνεργεία του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) έσπευσαν για την αποκατάσταση των βλαβών.
Ωστόσο, δεν είναι γνωστό το πότε τελικά θα επανέλθει η ομαλή ηλεκτροδότηση, ούτε ανακοινώθηκε μέχρι στιγμής σε ποια σημεία του δικτύου εντοπίζονται οι βλάβες που προκάλεσαν τις διακοπές. Εξαιτίας της διακοπής ρεύματος, κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες στην  ανατολική Θεσσαλονίκη δέχθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης