Ενέργεια

Παρουσιάστηκε το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της ECO-SUN

tags :
Παρουσιάστηκε το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της ECO-SUN

Το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της εταιρίας με τις εντυπωσιακά μικρές διαστάσεις τουείναι απόλυτα ταυτισμένο με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία

Στην έκθεση Intersolar- Europe 2018, που υποστήριζε πλήρως τις ανάγκες παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και η οποία διεξήχθη στο Μόναχο από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου, συμμετείχε η ΕCO-SUN.

Παρουσίασε στο κοινό το ecocar, το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της εταιρίας με τις εντυπωσιακά μικρές διαστάσεις του, είναι απόλυτα ταυτισμένο με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις στην κάλυψη των αναγκών κίνησης με αυτοκίνητο των κατοίκων των αστικών κέντρων.

«Με τη συμμετοχή μας στην έκθεση είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει η εταιρία μας στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας. Παρουσιάσαμε στο κοινό και στην ευρωπαϊκή αγορά, το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της εταιρίας. Tο ecocar ήρθε για να λύσει το πρόβλημα της μετακίνησης σε κάθε μέσο Ευρωπαίο καταναλωτή που περνάει ατελείωτες ώρες στους δρόμους και στην κίνηση των πόλεων» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ECO-SUN, Γιώργος Καζαντζίδης, με αφορμή την παρουσία της εταιρίας στην έκθεση.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης