Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Γ. Μανιάτης: Στο ΣΥΡΙΖΑ μας εξύβριζαν γι΄αυτά που σήμερα υπερηφανεύονται ότι έκαναν οι ίδιοι στον τομέα της ενέργειας

Γ. Μανιάτης: Στο ΣΥΡΙΖΑ μας εξύβριζαν γι΄αυτά που σήμερα υπερηφανεύονται ότι έκαναν οι ίδιοι στον τομέα της ενέργειας
Τρεις ερωτήσεις για τον κ. Σταθάκη
Ο υπεύθυνος για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ. Μανιάτης, με αφορμή τις δηλώσεις του Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας στο ΑΠΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
Σε σημερινές του δηλώσεις ο Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκης, τόνισε ότι χαίρεται:
α. που η Ελλάδα με τους αγωγούς EastMed και TAP μετασχηματίζεται σε ενεργειακό κόμβο της ΝΑ Ευρώπης και της ΝΑ Μεσογείου. 
β.  που απελευθερώνεται η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας 
γ. που προκύπτουν επενδυτικές ευκαιρίες στην εξοικονόμηση ενέργειας και τα έξυπνα δίκτυα. 
Τρεις απλές ερωτήσεις για τον κ. Σταθάκη:
  1. Πότε σχεδιάστηκαν, μελετήθηκαν, χρηματοδοτήθηκαν και άρχισαν να κατασκευάζονται οι αγωγοί TAP και EastMed που μετασχηματίζουν την Ελλάδα σε ενεργειακό κόμβο; Πότε προωθήθηκε η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας; Πότε υλοποιήθηκαν τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας κι έξυπνων δικτύων; Μήπως την περίοδο 2013-2014;
  2. Τι ακριβώς έκανε τα 2 τελευταία χρόνια η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να προχωρήσουν έστω κι ένα βήμα τα παραπάνω θέματα και να ωριμάσουν οι δράσεις; Μήπως τίποτα;
  3. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό το διάστημα μας εξύβριζε και μας λοιδορούσε γι' αυτά ακριβώς που σήμερα περηφανεύονται; Έστω τώρα, μήπως αισθάνονται την ανάγκη να απολογηθούν για το παρελθόν τους; Από την πολιτική ανηλικιότητα, στον πολιτικό ρεαλισμό; Γένοιτο!!!
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης