Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Μείωση παρουσιάζει η ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης στην Κύπρο

Μείωση παρουσιάζει η ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης στην Κύπρο
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων είπε πως λόγω της κρίσης των τελευταίων ετών πολύ λίγοι είναι αυτοί πλέον που γεμίζουν τα ντεπόζιτα αφού οι περισσότεροι επιλέγουν να βάζουν μέχρι διακόσια λίτρα και να γεμίζουν εκ νέου αργότερα
Μειωμένη είναι μέχρι στιγμής η ζήτηση για το πετρέλαιο θέρμανσης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Πρατηριούχων Στέφανο Στεφάνου.
Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κ.Στεφάνου είπε πως είναι “θέμα χρόνου” για να διαφοροποιηθεί η κατάσταση και να αυξηθεί η ζήτηση.
Περαιτέρω, προειδοποίησε πως η απότομη πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες θα οδηγήσει όλους ταυτόχρονα να αναζητούν να προμηθευτούν με πετρέλαιο θέρμανσης και ενδεχομένως να μην μπορούν τα πρατήρια να ανταποκριθούν και κάλεσε σε ένα "καλύτερο προγραμματισμό".
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων είπε πως λόγω της κρίσης των τελευταίων ετών πολύ λίγοι είναι αυτοί πλέον που γεμίζουν τα ντεπόζιτα αφού οι περισσότεροι επιλέγουν να βάζουν μέχρι διακόσια λίτρα και να γεμίζουν εκ νέου αργότερα.
Επιπρόσθετα, ο κ. Στεφάνου είπε πως υπάρχει μια ανοδική τάση στις τιμές του πετρελαίου, άρα με το να καθυστερούν οι καταναλωτές να προχωρούν στην αγορά πετρελαίου είναι να το πληρώσουν πιο ακριβά.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης