Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Ithaca Energy: Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για το λειτουργία του πεδίου Stella

Ithaca Energy: Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για το λειτουργία του πεδίου Stella
Διευκρινίσεις για το χρονοδιάγραμμα εκκίνησης της παραγωγής
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την λειτουργία του πεδίου Stella σύμφωνα με ανακοίνωση της Ithaca Energy Inc. η οποία ενημέρωσε για την κατάσταση του προγράμματος και το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα για την εκκίνηση της παραγωγής.
Η διαδικασία για την υπεράκτια εξόρυξη  στην εγκατάσταση παραγωγής FPF-1 βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και η προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας του πεδίου Stella βρίσκεται σε εξέλιξη αναφέρει η ανακοίνωση.
Κατά τη διάρκεια των τακτικών επιθεωρήσεων, εντοπίσθηκαν σφάλματα σε μια σειρά από ηλεκτρικά κουτιά σύνδεσης στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας και ένα πρόγραμμα των απαραίτητων επισκευών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες είναι εντός του  προγράμματος.
Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιανουαρίου 2017 με την ολοκλήρωση των συμπληρωματικών εργασιών.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Les Thomas, τόνισε ότι "η ασφάλεια και η ακεραιότητα της εγκατάστασης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλα γίνονται σχολαστικά πριν από την εισαγωγή υδρογονανθράκων στην εγκατάσταση.
Παρά το γεγονός ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση στην εκκίνηση σε αυτό το στάδιο είναι απογοητευτικό, η αξία ενός ενδελεχούς προγράμματος επιθεώρησης έχει αποδειχθεί και προσβλέπουμε στην ολοκλήρωση αυτής της εργασίας και την επικείμενη έναρξη λειτουργίας της παραγωγής. "

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης