Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Βλάβη στον υποσταθμό του Γερακαρίου λειτουργούσε νυχθημερόν το φωτισμό στην επαρχία Αγιάς

Βλάβη στον υποσταθμό του Γερακαρίου λειτουργούσε νυχθημερόν το φωτισμό στην επαρχία Αγιάς
Στον καύσωνα επιρρίπτουν τις ευθύνες για τη βλάβη οι τοπικές αρχές της ΔΕΗ στη Λάρισα.
Μέχρι σήμερα (31/7) το απόγευμα σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΤΕ-ΔΕΗ Λάρισας Βασίλη Μητροδήμο αναμένεται να έχει διευθετηθεί το πρόβλημα που ανέκυψε με την βλάβη στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Γερακάρι, η οποία οδήγησε στο να λειτουργεί νυχθημερόν ο φωτισμός σε ολόκληρη την επαρχία Αγιάς.
Ο κ. Μητροδήμος διευκρίνισε μιλώντας στο «Δίκτυο Θεσσαλίας» της ΕΡΤ, ότι η βλάβη οφείλεται σε μια πλακέτα, που υπάρχει στις εγκαταστάσεις, η οποία χρειαζόταν τον απαιτούμενο χρόνο για να φτάσει στα χέρια των αρμόδιων τεχνικών της ΔΕΗ και να αντικατασταθεί.
«Σίγουρα ο καύσωνας των προηγούμενων ημερών επηρεάζει τα στοιχεία του δικτύου», είπε ο κ. Μητροδήμος, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι από τον συγκεκριμένο υποσταθμό στο Γερακάρι ηλεκτροδοτείται ο δήμος Αγιάς, αλλά και τα παράλια του νομού Λάρισας.
Ο πρόεδρος της ΕΤΕ-ΔΕΗ πρόσθεσε ακόμη, ότι για το πρόβλημα ενημερώθηκε και ο περιφερειακός διευθυντής Κεντρικής Ελλάδας της ΔΕΗ κ. Αγραφιώτης, ο οποίος σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Αγιάς θα μεριμνήσει, για να μην πληρώσουν τα «σπασμένα» της βλάβης στο δίκτυο της επιχείρησης τόσο ο δήμος, όσο και οι επαγγελματίες στην περιοχή, από την συνεχή λειτουργία του δικτύου φωτισμού.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης