Τελευταία Νέα
Ενέργεια

H ΡΑΕ ενέκρινε την χορήγηση άδειας προμήθειας φυσικού αερίου στη Sintez του Ρώσου μεγιστάνα Λεμπέντεφ

H ΡΑΕ ενέκρινε την χορήγηση άδειας προμήθειας φυσικού αερίου στη Sintez του Ρώσου μεγιστάνα Λεμπέντεφ
Η αίτηση της Sintez αφορούσε σε άδεια διανομής φυσικού αερίου μέσω αγωγών, άδεια διανομής φυσικού αερίου σε συμπιεσμένη μορφή (CNG) και άδεια διανομής φυσικού αερίου σε υγροποιημένη μορφή (LNG).
Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) ενέκρινε από τις 20 Ιουλίου 2017 την χορήγηση άδειας προμήθειας φυσικού αερίου για 20 χρόνια στην εταιρεία «SINTEZ GREEN ENERGY CYPRUS LTD» του Ρώσου μεγιστάνα Λεονίντ Λεμπέντεφ, όπως δημοσιεύτηκε σήμερα (27/7) στην ιστοσελίδα της «Διαύγειας».
Σύμφωνα με την απόφαση «η εταιρεία SINTEZ GREEN ENERGY CYPRUS LTD δύναται να προμηθεύει φυσικό αέριο μέσω και εκτός Συστήματος Μεταφοράς ή Δικτύου Διανομής, βάσει των στοιχείων που περιλαμβάνονται στο επιχειρηματικό σχέδιο που έχει υποβάλει στη ΡΑΕ».
Υπενθυμίζεται, ότι η εταιρεία που εδρεύει στην Κύπρο, υπέβαλε αίτηση στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας στις αρχές Ιουλίου για χορήγηση άδειας διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές των Σερρών, της Βέροιας και του Κιλκίς.
Η αίτηση αφορούσε σε άδεια διανομής φυσικού αερίου μέσω αγωγών, άδεια διανομής φυσικού αερίου σε συμπιεσμένη μορφή (CNG) και άδεια διανομής φυσικού αερίου σε υγροποιημένη μορφή (LNG).
Η απόφαση έγκρισης της χορήγησης άδειας στην ιστοσελίδα: https://diavgeia.gov.gr/doc/604%CE%A3%CE%99%CE%94%CE%9E-%CE%9E%CE%9C6?inline=true

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης