Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Νορβηγία: Η Lundin επεκτείνει τη σύμβαση με την Ocean Rig του Γ. Οικονόμου

Νορβηγία: Η Lundin επεκτείνει τη σύμβαση με την Ocean Rig  του Γ. Οικονόμου
Το σύνολο των αναμενόμενων καθυστερημένων εσόδων, συμπεριλαμβανομένων όλων των προαιρετικών φρεατίων, αναμένεται να είναι 85 εκατομμύρια δολάρια
Η εταιρεία Ocean Rig, ανάδοχος των υπεράκτιων υπηρεσιών γεώτρησης βαθέων υδάτων, ανακοίνωσε ότι η Lundin Norway AS, ανέθεσε την τρίτη option επέκτασης της υφιστάμενης σύμβασης του Leiv Eiriksson. Επιπλέον, η Ocean Rig έχει παραχωρήσει στην Lundin 2 πρόσθετες επιλογές για την ανίχνευση περαιτέρω φρεατίων στο μέλλον.
Ως αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων, το γεωτρύπανο έχει πλέον σταθερή απασχόληση τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2017 και θα πρέπει η Lundin να ασκήσει τις πρόσθετες επτά επιλογές της για  ένα πηγάδι,( οι οποίες επί του παρόντος δεν έχουν γνωστές) , ενώ η εξέδρα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2019 .
Το σύνολο των αναμενόμενων καθυστερημένων εσόδων, συμπεριλαμβανομένων όλων των προαιρετικών φρεατίων, αναμένεται να είναι 85 εκατομμύρια δολάρια.
Ο Γεώργιος Οικονόμου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ocean Rig, σχολίασε: "Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη του μεγαλύτερου πελάτη μας στη Νορβηγία και υπό την προϋπόθεση της επιτυχημένης αναδιάρθρωσης προσβλέπουμε στην επέκταση αυτής της σχέσης μακροπρόθεσμα".
Η Ocean Rig είναι ένας διεθνής εταιρεία γεωτρήσεων που παρέχει υπηρεσίες για την εξερεύνηση, ανάπτυξη και παραγωγή γεωτρήσεων και εξειδικεύεται στις  υπεράκτιες γεωτρήσεις.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης