Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Ανταποδοτική λειτουργία του ΑΗΣ Μελίτης προς την τοπική κοινωνία ζήτησε ο βουλευτής Γ. Αντωνιάδης

Ανταποδοτική λειτουργία του ΑΗΣ Μελίτης προς την τοπική κοινωνία ζήτησε ο βουλευτής Γ. Αντωνιάδης
«Κυρίαρχο μέλημα μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνιάδης, είναι «η κατασκευή της 2ης μονάδας, η λειτουργία των τηλεθερμάνσεων της Φλώρινας και της Μελίτης».
Τον ΑΗΣ Μελίτης επισκέφτηκε ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης, όπου είχε συνάντηση με το διευθυντή Δημήτρη Παπαβραμίδη.
Ο κ. Παπαβραμίδης παρουσίασε τον τρόπο λειτουργίας του ΑΗΣ Μελίτης, ο οποίος αποτελεί τη ναυαρχίδα της ΔΕΗ, καθώς πρόκειται για ένα σταθμό με σύγχρονες εγκαταστάσεις, ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον που πληροί όλες τις προϋποθέσεις λειτουργίας που επιτάσσει η νομοθεσία.
Ο κ. Αντωνιάδης από την πλευρά του ζήτησε τη συνεργασία της ΔΕΗ, έτσι ώστε ο ΑΗΣ Μελίτης να συνεχίσει τη δραστηριότητα του, λειτουργώντας παράλληλα ανταποδοτικά προς την περιοχή και τους κατοίκους της.
«Κυρίαρχο μέλημα μας» τόνισε ο κ. Αντωνιάδης, είναι «η κατασκευή της 2ης μονάδας, η λειτουργία των τηλεθερμάνσεων της Φλώρινας και της Μελίτης, η καταπολέμηση της ανεργίας με απορρόφηση κατά προτεραιότητα των Φλωρινιωτών, καθώς επίσης και η δυνατότητα για τη χορήγηση φθηνού ρεύματος για τους αγρότες, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης