Ενέργεια

ΑΔΜΗΕ: Διορθώσεις στις διακηρύξεις ηλεκτρικής διασύνδεσης νησιών των Κυκλάδων

ΑΔΜΗΕ: Διορθώσεις στις διακηρύξεις ηλεκτρικής διασύνδεσης νησιών των Κυκλάδων
Ο ΑΔΜΗΕ προχωρά σε διορθώσεις όσον αφορά το βάθος των δοκιμών τύπου στις διασυνδέσεις των νησιών Άνδρου, Τήνου, Πάρου, Νάξου και Μυκόνου.
Με ανακοινώσεις του ο ΑΔΜΗΕ προχωρά σε διορθώσεις «εκ παραδρομής αναριθμητισμών» -όπως αναφέρει- στις διακηρύξεις των διαγωνισμών ηλεκτρικής διασύνδεσης νησιών των Κυκλάδων.
Συγκεκριμένα, όσον αγορά το έργο «Β΄ φάση της Διασύνδεσης των Κυκλάδων με το ΕΣΜΗΕ, προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος υποβρυχίων και υπογείων καλωδίων 150kV XLPE για τις Διασ. Πάρος-Νάξος & Νάξος-Μύκονος» διορθώνεται ο εκ παραδρομής αναριθμητισμός στο Τεύχος 1-Πρόσκληση, Άρθρο 3 παράγραφος 1.2 «Τεχνικά και Επαγγελματικά Κριτήρια».
Ειδικότερα, διορθώνεται η αναφορά στην παράγραφο που ακολουθεί το σχετικό πίνακα Δοκιμών Εφελκυσμού Κάμψεως (σελ.9 από 11), για το ελάχιστο απαιτούμενο βάθος εγκατάστασης, αντί του αναφερόμενου «Οι δοκιμές τύπου θα πρέπει να καλύπτουν βάθος εγκατάστασης τουλάχιστον 250 μέτρων...», με το σωστό «Οι δοκιμές τύπου θα πρέπει να καλύπτουν βάθος εγκατάστασης τουλάχιστον 230 μέτρων...».
Ολόκληρη η διακήρυξη στην ιστοσελίδα: http://www.admie.gr/diakiryxeis/diakiryxi/article/2887/
Επίσης, όσον αφορά το έργο «Μελέτη, Προμήθεια και εγκατάσταση υπογείων και υποβρυχίων καλωδίων XLPE 150 kV για την αντικατάσταση αντίστοιχων Καλωδίων Ελαίου (OIL-FILLED) στις διασυνδέσεις Άνδρος-Λιβάδι(Ν.Εύβοια) και Άνδρος-Τήνος» διορθώνεται ο εκ παραδρομής αναριθμητισμός στο Τεύχος 1-Πρόσκληση, Άρθρο 3 παράγραφος 1.2 «Τεχνικά και Επαγγελματικά Κριτήρια».
Ειδικότερα, διορθώνεται η αναφορά στην παράγραφο που ακολουθεί το σχετικό πίνακα Δοκιμών Εφελκυσμού Κάμψεως (σελ.9 από 12), για το ελάχιστο απαιτούμενο βάθος εγκατάστασης, αντί του αναφερόμενου «Οι δοκιμές τύπου θα πρέπει να καλύπτουν βάθος εγκατάστασης τουλάχιστον 250 μέτρων...», με το σωστό «Οι δοκιμές τύπου θα πρέπει να καλύπτουν βάθος εγκατάστασης τουλάχιστον 230 μέτρων...».
Ολόκληρη η διακήρυξη στην ιστοσελίδα: http://www.admie.gr/diakiryxeis/diakiryxi/article/2896/

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης