Ενέργεια

ΡΑΕ: Τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης επί του 10ετούς ΔΠΑ του ΕΣΜΗΕ

ΡΑΕ: Τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης επί του 10ετούς ΔΠΑ του ΕΣΜΗΕ
Επιστολές απέστειλαν η ΔΕΗ, ο ΔΕΔΔΗΕ, ο ΕΣΑΗ, ο ΕΣΗΑΠΕ και ο Χημικός Μηχανικός, Μελετητής Έργων Α' Τάξης (Βιομηχανικές & Ενεργειακές), Δημήτρης Βαγενάς.
Τις επιστολές με τις θέσεις των συμμετεχόντων στην δημόσια διαβούλευσή επί του Δεκαετούς Προγράμματος Ανάπτυξης (ΔΠΑ) του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΣΜΗΕ) για τα έτη 2018-2027, δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα της η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της από 08-05-2017 πρόσκλησής της για συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση, η ΡΑΕ δημοσιοποιεί τον πίνακα των πέντε συνολικά συμμετεχόντων στη διαβούλευση, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο αυτής.
Ειδικότερα, επιστολές απέστειλαν η ΔΕΗ, ο ΔΕΔΔΗΕ, ο ΕΣΑΗ, ο ΕΣΗΑΠΕ και ο Χημικός Μηχανικός, Μελετητής Έργων Α' Τάξης (Βιομηχανικές & Ενεργειακές), Δημήτρης Βαγενάς.
Τις επιστολές των συμμετεχόντων στην διαβούλευση μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα: http://www.rae.gr/categories_new/about_rae/activity/global_consultation/history_new/2017/2606_lix_0805.csp

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης