Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΗ ενημερώθηκε για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Λέσβου

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΗ ενημερώθηκε για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Λέσβου
Κατατέθηκε επιστολή προς την διοίκηση της ΔΕΗ, με την οποία ζητείται να αναληφθούν πρωτοβουλίες ελάφρυνσης των σεισμόπληκτων περιοχών
Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΗ, Γιώργος Ανδριώτης, συναντήθηκε χθες με τον βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Πάλλη και με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρισαγροτών Αθήνας, Κώστα Σταυριανό.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του αντιπροέδρου της ΔΕΗ για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Λέσβου, την οποία έπληξε ο σεισμός της 12ης Ιουνίου και κυρίως την ισοπεδωμένη Βρίσα.
Ο κ. Πάλλης κατέθεσε στον κ. Ανδριώτη επιστολή προς την διοίκηση της ΔΕΗ, με την οποία ζητάει να αναληφθούν πρωτοβουλίες ελάφρυνσης των σεισμόπληκτων περιοχών, επέκταση του χρόνου αποπληρωμής των τιμολογίων της ΔΕΗ, καθώς και αναστολή της έκδοσης των λογαριασμών για τους ιδιοκτήτες των σπιτιών που υπέστησαν την μεγαλύτερη ζημιά.
Ο κ. Πάλλης ζήτησε ακόμα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΔΕΗ, να αναζητηθούν πόροι προκειμένου να συνεισφέρουν σε δράσεις που ευνοούν την περιοχή.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης