Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ACS: Διευκρινίσεις για τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου

ACS: Διευκρινίσεις για τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου
Η ACS μπορεί να παραλάβει αποστολές επιστολικών ψήφων μόνο εφόσον η αποστολή του υλικού για την επιστολική ψήφο πραγματοποιήθηκε από την ACS
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εκλογέων της Επιστολικής Ψήφου που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες, έχοντας αναλάβει μέρος των παραδόσεων και αποστολών για την εκλογική διαδικασία, θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:

-Η παράδοση του εκλογικού υλικού της Επιστολικής Ψήφου από την ACS ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες.

-Η ACS μπορεί να παραλάβει αποστολές επιστολικών ψήφων μόνο εφόσον η αποστολή του υλικού για την επιστολική ψήφο πραγματοποιήθηκε από την ACS (στο φάκελο αναγράφεται η επωνυμία της εταιρείας που διακινεί την κάθε αποστολή).

-Οι προβλεπόμενοι τρόποι παράδοσης των αποστολών επιστολικής ψήφου των εκλογέων στην ACS είναι οι ακόλουθοι:

1. Παράδοση του φακέλου με την επιστολική ψήφο σε κατάστημα ACS

-Επισκεφτείτε ένα από τα 300 καταστήματα της ACS πανελλαδικά.

Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα ACS στην ιστοσελίδα:
 https://www.acscourier.net/el/myacs/ta-ergaleia-mou/anazitisi-simeiwn/

-Η τελευταία ημέρα παράδοσης του εκλογικού υλικού σε κατάστημα ACS είναι αυστηρά η 4η Ιουνίου 2024.

2. On-line ραντεβού για παραλαβή από τον χώρο σας

-Επισκεφτείτε το link:
https://webapp.acscourier.net/postal-vote/#/v1/elect-num#/v1/elect

-Ο χώρος που θα επισκεφθεί ο διανομέας εμφανίζεται στην οθόνη. Μόνο από αυτήν τη διεύθυνση μπορεί να γίνει η παραλαβή της ψήφου σας.

-Επιλέξτε την ημέρα που επιθυμείτε να έρθει ο διανομέας στον χώρο σας, καθώς και το χρονικό διάστημα που σας εξυπηρετεί.

-Προγραμματίστε την εντολή για την παραλαβή της επιστολικής ψήφου σας από τον χώρο σας (on-line ραντεβού) έως τις 24/05/2024, για παραλαβές που θα πραγματοποιηθούν από τον διανομέα της ACS ως τις 03/06/2024 (τελευταία ημέρα παραλαβών), ώστε να εξασφαλίσετε την έγκαιρη παράδοσή της.

Σημειώνεται, ότι οι εκλογείς που έχουν παραλάβει με την ACS, μπορούν να αποστέλλουν e-mail στο epistoliki@acscourier.gr, για διευθέτηση οποιουδήποτε θέματος σχετικού με την Επιστολική τους Ψήφο, περιλαμβάνοντας τα προσωπικά τους στοιχεία επικοινωνίας και τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό τους, τον οποίο (αν δεν γνωρίζουν) μπορούν να τον πληροφορηθούν είτε στο εξωτερικό του ειδικού φακέλου ψηφοφορίας (13ψήφιος αριθμός), είτε στην ιστοσελίδα https://mpp.ypes.gov.gr.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης