Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Πανεπιστήμιο του Michigan αυξάνει τις επενδύσεις του στην ενέργεια

Το Πανεπιστήμιο του Michigan αυξάνει τις επενδύσεις του στην ενέργεια
Denham Oil & Gas, Four Rivers στη λίστα των επενδύσεων -  Τα κεφάλαια του σχολείου ανέρχονταν σε 10,9 δισ. δολ. στις 30 Απριλίου
Το ίδρυμα του Πανεπιστημίου του Michigan επιδιώκει μεγαλύτερες αποδόσεις, ενισχύοντας τις συμμετοχές του σε δύο ενεργειακά ταμεία με έδρα το Τέξας.
Το σχολείο δήλωσε ότι σκοπεύει να προσθέσει στην επένδυσή του στο Denham Oil & Gas, επιπλέον κεφάλαιο που επικεντρώνονται στην ανάντη εξερεύνηση, σύμφωνα με σημείωμα της ημερήσιας διάταξης της 15ης Ιουνίου. Το ύψος της επένδυσης ανερχόταν σε 30 εκατομμύρια δολάρια στο Denham τον Μάρτιο.
Επιδιώκει επίσης να ενισχύσει τη συν-επένδυσή του σε πόρους  του Four Rivers στο Ντάλας.
Το σχολείο διέθεσε 5 εκατομμύρια δολάρια τον Απρίλιο στο ταμείο, που διαθέτει περιουσιακά στοιχεία σε φορέα εκμετάλλευσης στη λεκάνη του Σαν Χουάν στο Κολοράντο.
Το κεφάλαιο του σχολείου διέθεσε το  8,3% σε φυσικούς πόρους τον Απρίλιο, από 6% τον Ιούνιο του 2015, σύμφωνα με το Bloomberg.
Οι φυσικοί πόροι αποτελούν μέρος του εναλλακτικού τμήματος του χαρτοφυλακίου.
"Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία παρέχουν σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για μια περιοχή με περιορισμένες τοποθεσίες γεωτρήσεων", έγραψε ο κ. Kevin Hegarty, επικεφαλής της ατζέντας για τo Four Rivers.
To Michigan σχεδιάζει επίσης να διαθέσει επιπλέομ χρήματα στο Ταμείο Bain Capital Life Sciences της Βοστώνης, το οποίο θα επενδύσει σε αναπτυσσόμενες εταιρείες ζωτικών επιστημών.
 Ήδη έχει δεσμεύσει 25 εκατομμύρια δολάρια στο ταμείο το Μάρτιο.
Η μόνη νέα δέσμευση είναι τα 80 εκατομμύρια δολάρια για το HighVista, που ιδρύθηκε το 2004 από τον Andre Perold, ένα εξατομικευμένο χαρτοφυλάκιο αμοιβαίων κεφαλαίων κινδύνου.
Το χαρτοφυλάκιο αντισταθμιστικών κεφαλαίων της εταιρίας με έδρα τη Βοστώνη προσφέρει "ονόματα blue-chip, πολλά από τα οποία είναι κλειστά για νέα κεφάλαια".
Η προμήθεια εκτιμήθηκε σε 10,9 δισεκατομμύρια δολάρια από τις 30 Απριλίου, από 10 δισεκατομμύρια δολάρια την 30η Ιουνίου, όταν λήγει η χρήση.
Το εναλλακτικό ενεργητικό τμήμα του χαρτοφυλακίου είναι περίπου 42% από τις 31 Δεκεμβρίου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης