Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε διάσκεψη στις ΗΠΑ για τα επιτεύγματα του Αζερμπαϊτζάν στους υδρογονάνθρακες ο Aliyev

Σε διάσκεψη στις ΗΠΑ για τα επιτεύγματα του Αζερμπαϊτζάν στους υδρογονάνθρακες ο Aliyev
Ο υπουργός Ενέργειας του Αζερμπαϊτζάν θα αναφερθεί στους ενεργειακούς πόρους της Κασπίας Θάλασσας και τις ευκαιρίες που παρέχει η χώρα του ως ενεργειακό κέντρο.
Στην διεθνή διάσκεψη Offshore Technology Conference στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών θα παραστεί από τις 1 έως τις 4 Μαΐου ο υπουργός Ενέργειας του Αζερμπαϊτζάν Natig Aliyev, ο οποίος θα μιλήσει σχετικά με τα επιτεύγματα του Αζερμπαϊτζάν στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ενέργειας του Αζερμπαϊτζάν, ο Aliyev θα αναφερθεί στους ενεργειακούς πόρους της Κασπίας Θάλασσας, τις ευκαιρίες που παρέχει η χώρα του ως ενεργειακό κέντρο, καθώς και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται κατά την ανάπτυξη των υπεράκτιων πετρελαϊκών πεδίων.
Η διάσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν περίπου 2.400 εκπρόσωποι από 120 χώρες, χαρακτηρίζεται ως μια σημαντική εκδήλωση, καθώς εμπειρογνώμονες από όλον τον κόσμο στον τομέα της ενέργειας θα ανταλλάξουν απόψεις για τη βελτίωση των επιστημονικών και τεχνικών γνώσεων σχετικά με τις έρευνες σε υπεράκτιους πόρους και το περιβάλλον.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης