Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Βρετανίας για το Brexit «βλέπει» ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων

tags :
ΗΠΑ: Συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Βρετανίας για το Brexit «βλέπει» ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων
Ο ανώτατος αξιωματούχος των κυβερνόντων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επίμαχο ζήτημα της Β. Κορέας, σημειώνοντας πως «στο τραπέζι βρίσκονται όλες οι πιθανές επιλογές»   
Αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε. και Ηνωμένου Βασιλείου, εντός του διετούς χρονοδιαγράμματος των διαπραγματεύσεων, παρουσιάστηκε ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στο αμερικανικό Κογκρέσο, Paul Ryan.
Ο ανώτατος αξιωματούχος των κυβερνόντων Ρεπουμπλικάνων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επίμαχο ζήτημα της Βόρειας Κορέας, σημειώνοντας πως «στο τραπέζι βρίσκονται όλες οι πιθανές επιλογές».
Με αυτό του το σχόλιο, συντάσσεται πλήρως με τη σκληρή γραμμή του Donald Trump, μη αποκλείοντας ακόμα και στρατιωτική παρέμβαση της Ουάσινγκτον.
Σε ό,τι αφορά το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του, ο κ. Ryan διευκρίνισε πως ο προϋπολογισμός που θα κατατεθεί στο Κογκρέσο την επόμενη εβδομάδα θα συμπεριλαμβάνει «ανανέωση της δέσμευσης για την εθνική ασφάλεια», ενώ, για την πολυπόθητη φορολογική μεταρρύθμιση (σσ: περικοπή του φορολογικού συντελεστή από το 35% στο 15% - 20%), εκτίμησε ότι θα επιτευχθεί «αν όχι το ερχόμενο καλοκαίρι, λίγο αργότερα»…

Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης