Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε εξέλιξη η συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη με τον γ.γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό

Σε εξέλιξη η συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη με τον γ.γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης  μεταφέρει στον γ.γ. του ΟΗΕ τη βούληση της ελληνοκυπριακής πλευράς για άρση του αδιεξόδου και επανάληψη των διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού.
Με τον γ.γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συναντάται αυτή την ώρα (16:30 ώρα Ελλάδος( στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης  μεταφέρει στον γ.γ. του ΟΗΕ τη βούληση της ελληνοκυπριακής πλευράς για άρση του αδιεξόδου και επανάληψη των διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού, μετά την προσχηματική αποχώρηση από το τραπέζι του διαλόγου της τουρκοκυπριακής πλευράς.
Όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρουσιάσει την κατάσταση των πραγμάτων στο Κυπριακό, το αδιέξοδο στο οποίο περιήλθαν οι διαπραγματεύσεις και την ανάγκη όταν επαναρχίσει ο διάλογος, να μην προβάλλονται θέσεις, οι οποίες ξεφεύγουν του συμφωνημένου πλαισίου επίλυσης του προβλήματος και των αρχών και αξιών της ΕΕ, ώστε να υπάρχει προοπτική θετικής κατάληξης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης