Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπουργός Πετρελαίου Σαουδικής Αραβίας: ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία να εργαστούν από κοινού

Υπουργός Πετρελαίου Σαουδικής Αραβίας: ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία να εργαστούν από κοινού
Ο υπουργός πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσε ότι το Ριάντ και η Ουάσιγκτον «δεν μπορούν να αντέξουν να μην εργαστούν από κοινού"
Στη συνεργασία και τη σύσφιγξη των σχέσεων ΗΠΑ Σαουδικής Αραβίας αναφέρθηκαν δύο ανώτατοι αξιωματούχοι της Σαουδικής Αραβίας- ο  υπουργός Πετρελαίου και ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας.
Οπως μεταδίδει το πρακτορείο Sputnik, ο υπουργός πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσε ότι το Ριάντ και η Ουάσιγκτον «δεν μπορούν να αντέξουν να μην εργαστούν από κοινού."
Σε δηλώσεις για την Αμερικανική προεδρία, προέβη και ο Σαουδάραβας υπουργός Εξωτερικών Adel Jubeir, ο οποίος τόνισε ότι η νέα αμερικανική διοίκηση περιλαμβάνει μια σειρά από έμπειρους επαγγελματίες και θα μπορούσε να συμβάλει στην επίλυση πολλών προβλημάτων κόσμου.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η διοίκηση του Προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump είναι «ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες» που θα βοηθήσει στην επίλυση πολλών προκλήσεων.
«Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη διοίκηση Trump, όταν κοιτάζουμε τη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις προσωπικότητες που διόρισε: υπουργός άμυνας James Mattis, Υφυπουργός Rex Tillerson, υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας John Kelly, Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Steven Mnuchin. Είναι πολύ έμπειροι, με υψηλή ειδίκευση, εξαιρετικά ικανά άτομα, "είπε χαρακτηριστικά ο Jubeir.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης