Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διεύρυνση της συμφωνίας μεταξύ Total και CNOOC για την προμήθεια του LNG

tags :
Διεύρυνση της συμφωνίας μεταξύ Total και CNOOC για την προμήθεια του LNG

Η Total είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κλάδο στον κόσμο, με σταθερές και διαφοροποιημένες θέσεις στην αλυσίδα αξίας του LNG

Η Total και η εταιρεία CNOOC Gas & Power Trading & Marketing Limited της Κίνας υπέγραψαν μια τροπολογία για την αύξηση του όρου της σύμβασης και του όγκου εφοδιασμού με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) στην υπάρχουσα συμφωνία πώλησης και αγοράς (SPA), δήλωσε η Total.

Οι εταίροι αύξησαν τον όγκο των συμβάσεων ΥΦΑ από 1 εκατομμύριο τόνους ετησίως (Mtpa) σε 1,5 Mtpa, προέρχονταν από το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο LNG του Total και διεύρυναν τη διάρκεια της σύμβασης σε 20 χρόνια, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

Το αρχικό μακροπρόθεσμο SPA LNG υπογράφηκε το 2008 για περίοδο 15 ετών.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε την εταιρική μας σχέση με την CNOOC για να επεκτείνουμε την παρουσία μας στην κινεζική αγορά LNG, η οποία αυξήθηκε κατά 50% κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018 και θα συνεχίσει να αυξάνει τη ζήτηση LNG την επόμενη δεκαετία» δήλωσε ο Philippe Sauquet.

Με συνολικό χαρτοφυλάκιο 15.6 εκατομμυρίων τόνων που διαχειρίζεται το 2017, η Total είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κλάδο στον κόσμο, με σταθερές και διαφοροποιημένες θέσεις στην αλυσίδα αξίας του LNG.

Μέσω των μεριδίων της σε εγκαταστάσεις υγροποίησης που βρίσκονται στο Κατάρ, τη Νιγηρία, τη Ρωσία, τη Νορβηγία, το Ομάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Αγκόλα και την Υεμένη, ο όμιλος πωλεί LNG σε όλες τις παγκόσμιες αγορές.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης