Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ηγέτης στην παραγωγή της Βόρειας Θάλασσας η νορβηγική Equinor

Ηγέτης στην παραγωγή της Βόρειας Θάλασσας η νορβηγική Equinor

Η έκθεση επικεντρώνεται στην περιοχή της Βόρειας Θάλασσας

Ηγέτης στην παραγωγή της Βόρειας Θάλασσας αναμένεται να καταστεί ο νορβηγικός γίγαντας Equinor τα επόμενα επτά χρόνια, σύμφωνα με νέα έκθεση.

Ειδικότερα, η ερευνητική εταιρεία GlobalData εξέτασε την παραγωγή και τις κεφαλαιουχικές δαπάνες για μελλοντικά έργα στη Βόρεια Θάλασσα από το 2018 έως το 2025.

Η έκθεση επικεντρώνεται στην περιοχή της Βόρειας Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Νορβηγίας, της Δανίας και των Κάτω Χωρών, αλλά δεν περιλαμβάνει την παραγωγή στη Θάλασσα του Μπάρεντς, στη Νορβηγική θάλασσα ή στα δυτικά του Shetland.

Ο Jonathan Markham, αναλυτής για την GlobalData, δήλωσε ότι: «Η Equinor αναμένεται να έχει την μεγαλύτερη παραγωγή από τα νέα έργα στην περιοχή τα επόμενα χρόνια, αυξάνοντας τη συνολική παραγωγή της από τη Βόρεια Θάλασσα σε πάνω από 1,1 εκατομμύρια βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου ημέρα (boed) έως το 2023 και επεκτείνοντας το ήδη σημαντικό προβάδισμα στην παραγωγή από τη Βόρεια Θάλασσα».

Παράλληλα, πολλά έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί κατατάσσουν την Equinor στον 6Ο μεγαλύτερο παραγωγό του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι το 2023.

 

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης