Διεθνή

Η Petrofac εξασφαλίζει την επέκταση της συμφωνίας στη Βόρεια Θάλασσα με την Chevron

tags :
Η Petrofac εξασφαλίζει την επέκταση της συμφωνίας στη Βόρεια Θάλασσα με την Chevron

Η Petrofac είναι ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στον κλάδο παραγωγής και επεξεργασίας πετρελαίου και φυσικού αερίου

Η Διεύθυνση Τεχνικών και Παραγωγικών Υπηρεσιών (EPS) της Petrofac έχει εξασφαλίσει μια επεκτάσιμη σύμβαση παροχής υπηρεσιών μηχανικής 12 μηνών από τη Chevron North Sea Limited (Chevron), ανακοίνωσε χθες (3/10)  η βρετανική υπηρεσία παροχής πετρελαϊκών υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο του πεδίου εφαρμογής της σύμβασης, η Petrofac θα συνεχίσει την παροχή τεχνικής υποστήριξης στα βασικά στοιχεία της Chevron της Βόρειας Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένων των πλατφορμών Alba Northern, Erskine και Captain, καθώς και της Alba Floating Storage Unit και του πλοίου Floating, Production, Storage and Offloading, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

Η Petrofac παρέχει επίσης προσωπικό λειτουργιών, συντήρησης και κατασκευής σε πέντε από τα περιουσιακά στοιχεία της Chevron στη Βόρεια Θάλασσα, ανέφερε, προσθέτοντας ότι η συμφωνία, την οποία έχει αναλάβει η Petrofac από το 2014, ξεκίνησε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Petrofac είναι ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στον κλάδο παραγωγής και επεξεργασίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, σχεδιάζοντας, κατασκευάζοντας, λειτουργώντας και διατηρώντας εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου σε όλο τον κόσμο.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης