Διεθνή

Η Shell επιλέγει την E.ON για να λειτουργήσει το αιολικό πάρκο του Texas

tags :
Η Shell επιλέγει την E.ON για να λειτουργήσει το αιολικό πάρκο του Texas

Η Shell διαθέτει και εκμεταλλεύεται το αιολικό πάρκο Brazos, το οποίο χρησιμοποιεί ανεμογεννήτριες Mitsubishi 1000A

Η Brazos Wind Ventures, LLC, θυγατρική της Shell Wind Energy ("Shell"), υπέγραψε σύμβαση λειτουργίας και συντήρησης με την E.ON Energy Services LLC (EES) για την περιοχή της κοντά στην Fluvanna, Texas.

Η E.ON θα εκτελεί προγραμματισμένες υπηρεσίες συντήρησης στην τοποθεσία των 160 MW.

Η E.ON εκμεταλλεύεται περισσότερες από 400 δικές της ανεμογεννήτριες Mitsubishi και φέρνει μια πλούσια εμπειρία στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

Η Shell διαθέτει και εκμεταλλεύεται το αιολικό πάρκο Brazos, το οποίο χρησιμοποιεί ανεμογεννήτριες Mitsubishi 1000A. Η E.ON θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη συντήρηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων για την περιοχή σε καθημερινή βάση με το Brazos.

«Η Shell είναι υπεύθυνος και έμπειρος ιδιοκτήτης αιολικών πάρκων με τον οποίο η E.ON είναι ενθουσιασμένη για τη δημιουργία μιας συνεργατικής σχέσης εργασίας», δήλωσε ο John Franklin, Ανώτερος Αντιπρόεδρος E.ON North America Operations.

«Υπάρχει μια νέα τάση που αναδύεται με τους ιδιοκτήτες που επιθυμούν να διαχειριστούν ενεργά τα αιολικά πάρκα τους και εξακολουθούν να προσλαμβάνουν εξειδικευμένους εργολάβους για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους. Πρόκειται για μια νέα προσέγγιση όπου ο ιδιοκτήτης και ο εργολάβος συνεργάζονται για τη συντήρηση του χώρου. Αναμένουμε να δούμε άλλους ιδιοκτήτες να ακολουθήσουν το προβάδισμα της Shell στην εξερεύνηση αυτής της προσέγγισης , πρόσθεσε ο Franklin.

Η E.ON είναι μια διεθνής ενεργειακή εταιρεία ιδιοκτησίας επενδυτών, εστιάζοντας εξ ολοκλήρου σε ενεργειακά δίκτυα, λύσεις πελατών και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Στο οικονομικό έτος 2017, περισσότεροι από 40.000 εργαζόμενοι από 90 χώρες δημιούργησαν πωλήσεις ύψους περίπου 42 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Περίπου 32 εκατομμύρια πελάτες αγοράζουν φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα από την E.ON. Στο πλαίσιο του παγκόσμιου τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η E.ON είναι ηγετική εταιρεία. Η εταιρεία έχει ήδη επενδύσει περισσότερα από 11 δισεκατομμύρια δολάρια και λειτουργεί περίπου 5,4 GW ανανεώσιμης δυναμικότητας. Η E.ON Energy Services (EES) είναι θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στην E.ON North America και παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης λειτουργιών, BOP, διαχείρισης ενέργειας και λειτουργιών και συντήρησης σε πελάτες τρίτων. Η EES έχει περισσότερες από 20 τοποθεσίες με σύμβαση στη Βόρεια Αμερική και διαχειρίζεται περισσότερα από 2,5 GW περιουσιακών στοιχείων μέσω του υπερσύγχρονου Κέντρου Επιχειρήσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο Ώστιν του Τέξας.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης