Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Total αγοράζει το μερίδιο της Chevron στη DUC

tags :
Η Total αγοράζει το μερίδιο της Chevron στη DUC

Η γαλλική εταιρεία ενισχύσει την παρουσία της στη Βόρεια Θάλασσα

H γαλλική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου Total  ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να αποκτήσει το σύνολο του μερίδου της Chevron στην Danish Underground Consortium (DUC), αυξάνοντας το μερίδιό της στο έργο και θα επεκτείνει την παρουσία της στη Βόρεια Θάλασσα.
Η εξαγορά έρχεται μια μέρα μετά την ανακοίνωση μιας μεγάλης ανακάλυψης φυσικού αερίου στο Glendronach, που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών των νησιών Shetland στη Βόρεια Θάλασσα.
"Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Maersk Oil, αυτή η συμφωνία αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για περαιτέρω επέκταση της παρουσίας μας στη δανική υφαλοκρηπίδα και αύξηση του ενδιαφέροντός μας για ένα περιουσιακό στοιχείο που διαχειρίζεται η Total", δήλωσε ο Michael Borrell, Αντιπρόεδρος της Total  για τη Βόρεια Θάλασσα και τη.
Η κοινοπραξία, η οποία ξεκίνησε την παραγωγή το 1972, διαθέτει σήμερα 15 πεδία στον τομέα Graben της Βόρειας Θάλασσας, πρόσθεσε Total.
Καλύπτει σχεδόν το 90% της δανικής παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου, το οποίο κατά μέσο όρο ισοδυναμεί με 182.000 βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου ανά ημέρα (boe / d).
Η έναρξη λειτουργίας του πεδίου αερίου Tyra μετά την ανακατασκευή, η οποία εγκρίθηκε από τους εταίρους του DUC τον Δεκέμβριο του 2017, έχει προγραμματιστεί για το 2022. Θα επιτρέψει την παραγωγή δυναμικότητας 60.000 boe / d.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης