Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Senvion διασφαλίζει την επέκταση της σύμβασης αιολικής ενέργειας στην Αυστραλία

Η Senvion διασφαλίζει την επέκταση της σύμβασης αιολικής ενέργειας στην Αυστραλία

Το Meridian Energy Mt Mercer Wind Farm της Αυστραλίας περιλαμβάνει 64 ανεμογεννήτριες της Senvion τύπου MM92

Η Senvion Australia έχει εξασφαλίσει μια 15ετή επέκταση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών για το Mt Mercer Wind Farm της Αυστραλίας Meridian Energy. Η επέκταση της σύμβασης θα δει τη Senvion να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες συντήρησης στο αιολικό πάρκο μέχρι το 2035.

Για να φροντίσει το αιολικό πάρκο, η Senvion διαθέτει ένα εγκατεστημένο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης που έχει προσφέρει ελκυστικές ευκαιρίες απασχόλησης στους ντόπιους.

Γύρω από την Αυστραλία, οι ομάδες παροχής υπηρεσιών μας εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να εξασφαλίσουν ότι τα αιολικά πάρκα που διατηρούμε βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η παραγωγή για τους πελάτες μας. Η εκτεταμένη σύμβαση παροχής υπηρεσιών με την Meridian Energy είναι μεγάλη είδηση για την επιχείρησή μας και ισχυρή υποστήριξη της επίδοσης της τοπικής μας ομάδας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Meridian. "

Ο Ed McManus, Διευθύνων Σύμβουλος της Meridian Energy Australia, δήλωσε: "Η ασφάλεια και η αριστεία είναι βασικοί παράγοντες επιτυχίας για τα ενεργειακά στοιχεία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Αυστραλία. Η επαγγελματική και καθιερωμένη ομάδα εξυπηρέτησης της Senvion έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο Mt Mercer Wind Farm και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε μαζί τους.

Το Meridian Energy Mt Mercer Wind Farm της Αυστραλίας περιλαμβάνει 64 ανεμογεννήτριες της Senvion τύπου MM92.

Συνολικά, η Senvion έχει εγκαταστήσει πάνω από 470 MW αιολικής ενέργειας στην Αυστραλία, με άλλα 430 MW υπό κατασκευή. Εκτός από την ευθύνη για την παράδοση των έργων, η Senvion έχει επίσης συμφωνίες πλήρους εξυπηρέτησης για όλες αυτές τις αιολικά πάρκα.

 

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης