Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jack Ma (Alibaba): Ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ – Κίνας θα διαρκέσει 20 χρόνια

Jack Ma (Alibaba): Ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ – Κίνας θα διαρκέσει 20 χρόνια

Δεν θα επιστρέψω στην Alibaba υπογράμμισε ο Jack Ma

Την πρόβλεψη του ότι ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ – Κίνας θα διαρκέσει 20 χρόνια διατύπωσε ο Jack Ma, συνιδρυτής του κινεζικού κολοσσού του τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba Group Holding.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που γίνεται στην Τιανζιν ο Ma υποστήριξε ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να προετοιμαστούν ώστε να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες ενός 20ετους εμπορικού πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.
«Οτιδήποτε και αν πράξουν οι ΗΠΑ, εμείς θα έχουμε τις δικές μας λύσεις στη βάση των αξιών μας» υποστήριξε ο Ma, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η Alibaba δεν μπορεί πλέον να τηρήσει την υπόσχεση να δημιουργήσει 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ εξαιτίας του εμπορικού πολέμου.
Επιπλέον, ο Ma κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην επιχείρηση μετά την αποχώρηση του, την οποία έχει προγραμματίσει σε έναν χρόνο από σήμερα.
Όπως είπε, θα εμμείνει στην άποψη του ακόμα και αν ο διάδοχος του αντιμετωπίζει δυσκολίες.
«Δεν θα επιστρέψω γιατί δεν θα νιώθω ότι θα έχω φύγει» είπε ο Ma, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να κάνει και άλλα πράγματα στη ζωή του, όπως το να διδάξει σε άλλους ανθρώπους πώς να γίνουν επιτυχημένοι.
«Δεν θέλω να πεθάνω σε ένα γραφείο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ma.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης