Διεθνή

Συνεργασία μεταξύ Novatek - JOGMEC για τις προοπτικές στη χερσόνησο Yamal

Συνεργασία μεταξύ Novatek - JOGMEC για τις προοπτικές στη χερσόνησο Yamal

Οι ρωσικές και ιαπωνικές εταιρείες υπέγραψαν ένα χαρτοφυλάκιο συμφωνιών στο περιθώριο ενός φόρουμ στη μακρινή ανατολική πόλη του Βλαντιβοστόκ της Ρωσίας αυτή την εβδομάδα

Την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ της Novatek και της ιαπωνικής Oil, Gas and Metals National Corp (JOGMEC) ανακοίνωσε η ρωσική εταιρεία με αντικείμενο τη συνεργασία σε έργα υγροποιημένου φυσικού αερίου στο βόρειο τμήμα της Ρωσίας.

«Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διευρύνουν ευκαιρίες συνεργασίας για τα έργα της Novatek στις χερσονήσους Yamal και Gydan, συμπεριλαμβανομένου του έργου Arctic LNG 2, για την ανάπτυξη μιας τακτικής γραμμής μεταφοράς μέσω της διαδρομής της Βόρειας Θάλασσας για τις παραδόσεις LNG στις αγορές της Ιαπωνίας και της Ασίας-Ειρηνικού» ανέφερε η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η Novatek ελέγχει το έργο Yamal LNG στο οποίο η Total της Γαλλίας, μαζί με το CNPC της Κίνας και το Ταμείο Μεταξοτυπίας, είναι μέτοχοι μειοψηφίας.

Οι ρωσικές και ιαπωνικές εταιρείες υπέγραψαν ένα χαρτοφυλάκιο συμφωνιών στο περιθώριο ενός φόρουμ στη μακρινή ανατολική πόλη του Βλαντιβοστόκ της Ρωσίας αυτή την εβδομάδα.

 

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης