Διεθνή

Συνεργασία μεταξύ Ecoren Energy - Vestas για αιολικό πάρκο στην Ινδία

Συνεργασία μεταξύ Ecoren Energy - Vestas για αιολικό πάρκο στην Ινδία

Η παράδοση των στροβίλων έχει ξεκινήσει και η λειτουργία τους αναμένεται στο τέταρτο τρίμηνο του 2018

Η Ecoren Energy έχει πραγματοποιήσει παραγγελία με την Vestas για το Αιολικό Πάρκο Mullur των 20 MW στην πολιτεία Καρνάτακα της Ινδίας.

Η παραγγελία περιλαμβάνει την προμήθεια και την εγκατάσταση εννέα στροβίλων V110-2.0 MW που παραδίδονται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ισχύος 2,2 MW, σύμβαση παροχής υπηρεσιών AOM 5000 πλήρους εφαρμογής 10 ετών, καθώς και ένα σύστημα SCADA VestasOnline® Business για παρακολούθηση δεδομένων και προληπτική συντήρηση.

Η παράδοση των στροβίλων έχει ξεκινήσει και η λειτουργία τους αναμένεται στο τέταρτο τρίμηνο του 2018.

«Με τη δεύτερη παραγγελία από την Ecoren Energy φέτος, υπογραμμίζουμε την αξιόπιστη και ευέλικτη τεχνολογία που προσφέρει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις και το χαμηλότερο κόστος ενέργειας στους πελάτες μας στην Ινδία. Η ινδική αγορά αιολικής ενέργειας αναπτύσσεται με τεράστιο ρυθμό κα με αυτή την παραγγελία η Vestas θα ενισχύσει περαιτέρω την οικονομική ανάπτυξη της χώρας παρέχοντας ευκαιρίες απασχόλησης τόσο σε κατασκευές όσο και σε επιχειρήσεις », δήλωσε ο Clive Turton, Πρόεδρος της Vestas Asia Pacific.

Από την πλευρά του, ο ο Prasad Yerneni, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ecoren τόνισε ότι: «Στην Ecoren, πιστεύουμε πάντα ότι έχουμε τις καλύτερες παγκόσμιες τεχνολογικές συνεργασίες για να εκμεταλλευτούμε τους πλούσιους σε πόρους χώρους μας και η συνεργασία μας με την Vestas και στα δύο έργα αποτελεί σημαντικό ορόσημο για το ταξίδι μας στην ανάπτυξη υψηλής αξίας εδώ».

Μόλις ολοκληρωθεί, το έργο θα έχει εκτιμώμενη ετήσια παραγωγή 61 GWh.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης