Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Southwestern Energy πουλά τη μονάδα σχιστόλιθου Fayetteville έναντι 1,87 δισ. δολάρια

H Southwestern Energy πουλά τη μονάδα σχιστόλιθου Fayetteville έναντι 1,87 δισ. δολάρια

Στόχος η αποπληρωμή χρεών

Η εταιρεία παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου Southwestern Energy Co θα πουλήσει περιουσιακά στοιχεία σχιστόλιθου τουFayetteville στο Αρκάνσας στην Flywheel Energy LLC μια συμφωνία συνολικού ύψους περίπου 1,87 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανακοίνωσε  η Southwestern την Τρίτη 4/9/2018.
Η συμφωνία προέκυψε μετά  από εξάμηνη προσπάθεια της εταιρείας που εδρεύει στο Χιούστον να βρει έναν αγοραστή για τις εργασίες σχιστόλιθου του Fayetteville για να εξοφλήσει το χρέος που «έτρεχε» πριν από χρόνια όταν οι τιμές του φυσικού αερίου στις ΗΠΑ ήταν υψηλότερες.
"Είμαστε επικεντρωμένοι στα έργα υψηλότερης απόδοσης στο χαρτοφυλάκιό μας, και στις σημερινές τιμές, αυτά βρίσκονται στη λεκάνη Appalachia" δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Southwestern Energy Bill Way σε συνέντευξή του.
Η Southwestern σκοπεύει να αποπληρώσει 900 εκατομμύρια δολάρια από τα δάνειά της αξίας άνω των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων και θα δαπανήσει 200 εκατομμύρια δολάρια για την επαναγορά μετοχών τους επόμενους 12 μήνες, δήλωσε ο Way.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης