Τελευταία Νέα
Διεθνή

Albayrak (Τουρκία): Εκτιμούμε τη στήριξη της Γερμανίας σχετικά με τους δασμούς των ΗΠΑ

Albayrak (Τουρκία): Εκτιμούμε τη στήριξη της Γερμανίας σχετικά με τους δασμούς των ΗΠΑ

Η διπλωματία θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη της Τουρκίας στους δεσμούς με τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσε ο τούρκος υπουργός οικονομικών

Πολιτικοί που ενεργούν με καλή πίστη και υποστηρίζουν τη διπλωματία θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη του τουρκικού λαού στις σχέσεις μας με τη Γερμανία και την ΕΕ, ανέφερε ο Albayrak.    
Τις δηλώσεις του γερμανού υπουργού Οικονομικών, Peter Altmaier, για τους πρόσθετους δασμούς που επέβαλαν οι ΗΠΑ στην Τουρκία, επαίνεσε ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας, Berat Albayrak, τονίζοντας ότι η διπλωματία θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη της Τουρκίας στους δεσμούς με τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Εκτιμώ τις παρατηρήσεις του Peter Altmaier σχετικά με τις πιο πρόσφατες ενέργειες των ΗΠΑ εναντίον της Τουρκίας.
Πολιτικοί που ενεργούν με καλή πίστη και υποστηρίζουν τη διπλωματία, θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη του τουρκικού λαού στις σχέσεις μας με τη Γερμανία και την ΕΕ», ανέφερε με σημερινή (13/8/2018) ανάρτησή του στο «Twitter» ο Albayrak.
Τα σχόλια του Albayrak ήρθαν σε απάντηση στις δηλώσεις του Altmaier, ο οποίος ανέφερε ότι οι πολιτικές δασμών και κυρώσεων του αμερικανού προέδρου, Donald Trump, καταστρέφουν θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη, προσθέτοντας ότι η Ευρώπη δεν θα υποκύψει στις πιέσεις των ΗΠΑ σχετικά με το Ιράν.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης