Διεθνή

Υπογραφή συμφωνίας της Enel για την χρηματοδότηση κατασκευής αιολικών έργων στη Ν. Αφρική

Υπογραφή συμφωνίας της Enel για την χρηματοδότηση κατασκευής αιολικών έργων στη Ν. Αφρική

Οι πέντε εγκαταστάσεις: Nxuba, Oyster Bay, Garob, Karusa και Soetwater, έχουν χωρητικότητα περίπου 140 MW, ανακοίνωσε η εταιρεία

Ο ιταλικός ενεργειακός όμιλος Enel υπέγραψε χρηματοδότηση έργου ύψους έως και 950 εκατομμυρίων ευρώ για 700 MW (MW) νέων ενεργειακών αιολικών έργων στην Νότια Αφρική.

Η Enel Green Power Η RSA, εταιρεία της Νότιας Αφρικής για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας της Enel, υπέγραψε τη συμφωνία με τους ανώτερους δανειστές Nedbank Limited και Absa Bank.

Οι πέντε εγκαταστάσεις: Nxuba, Oyster Bay, Garob, Karusa και Soetwater, έχουν χωρητικότητα περίπου 140 MW, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η κατασκευή του πρώτου έργου, Nxuba, αναμένεται να αρχίσει στα τέλη του 2018.

«Έχουμε φθάσει σε ένα σημαντικό ορόσημο στη Νότιο Αφρική, επιτυγχάνοντας οικονομική συνοχή σε πέντε μεγάλα αιολικά έργα που επιβεβαιώνουν τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της χώρας, μέσα σε ένα πλαίσιο βιώσιμης ανάπτυξης» ανέφερε μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου της εταιρείας. Η Enel Green Power (EGP), ο κλάδος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας του ομίλου Enel, είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη και λειτουργία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε ολόκληρο τον κόσμο, με παρουσία στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης