Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Total ξεκινά την παραγωγή πετρελαίου στο Kaombo της Αγκόλας

tags :
Η Total ξεκινά την παραγωγή πετρελαίου στο Kaombo της Αγκόλας

Η  πρώτη μονάδα παραγωγής "Floating Production Storage and Offloading" (FPSO), τέθηκε σε λειτουργία με επιτυχία και θα παράγει περίπου 115.000 βαρέλια πετρελαίου ημερησίως

Η γαλλική Total ανακοίνωσε την Παρασκευή 27/7/2018 ότι ξεκίνησε την παραγωγή στο έργο Kaombo, το οποίο είναι σήμερα η μεγαλύτερη, βαθιά υπεράκτια μονάδα στην Αγκόλα.
Το Kaombo Norte, η πρώτη μονάδα παραγωγής "Floating Production Storage and Offloading" (FPSO), τέθηκε σε λειτουργία με επιτυχία και θα παράγει περίπου 115.000 βαρέλια πετρελαίου ημερησίως, ενώ η δεύτερη Kaombo Sul θα ξεκινήσει το επόμενο έτος, ανέφερε η ανακοίνωση.
Η συνολική παραγωγή θα φθάσει τα 230.000 βαρέλια πετρελαίου ημερησίως και το αέριο θα εξαχθεί στο εργοστάσιο LNG της Αγκόλα.
"Η εκκίνηση του Kaombo είναι ένα μεγάλο ορόσημο για την Total.
Η ανάπτυξη των εκτιμώμενων 650 εκατομμυρίων βαρελιών αποθεμάτων θα συμβάλει στην αυξανόμενη παραγωγή και την ταμειακή ροή του ομίλου στην Αφρική", δήλωσε ο Arnaud Breuillac, Πρόεδρος Διερεύνησης και Παραγωγής της επιχείρησης.
Εκτός από τη Total, άλλες εταιρείες που έχουν επενδύσει στο Block 32 του Kaombo είναι οι Sonangol, Esso και Galp Energia.

 


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης