Διεθνή

Αύξηση των κερδών της Repsol κατά 46% το πρώτο 6μηνο του 2018

Αύξηση των κερδών της Repsol κατά 46% το πρώτο 6μηνο του 2018

Η Repsol τόνισε ότι η «επιτυχία οφείλεται στην «ευελιξία που προσφέρει το ολοκληρωμένο επιχειρησιακό της μοντέλο και τα μέτρα αποτελεσματικότητας»

Καθαρό εισόδημα ύψους 1.54 δις ευρώ κατέγραψε η ισπανική εταιρεία Repsol σε σύγκριση με τα 1.05 δις ευρώ την περίοδο του 2017, αντιπροσωπεύοντας μια αύξηση της τάξεως του 46% που αποτελεί το υψηλότερο καθαρό εισόδημα της εταιρείας τα τελευταία δέκα χρόνια.

«Επιπλέον, το προσαρμοσμένο καθαρό εισόδημα, το οποίο μετράει συγκεκριμένα την πρόοδο των επιχειρήσεων της Repsol, ήταν 1,132 δισ. ευρώ, αύξηση 12% σε σύγκριση με τα 1,015 δισ. ευρώ που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου 2017» αναφέρθηκε στο δελτίο Τύπου της εταιρείας.

Η Repsol τόνισε ότι η «επιτυχία οφείλεται στην «ευελιξία που προσφέρει το ολοκληρωμένο επιχειρησιακό της μοντέλο και τα μέτρα αποτελεσματικότητας».

Παράλληλα, η παραγωγή υδρογονανθράκων αυξήθηκε κατά 6% κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους, φθάνοντας κατά μέσο όρο 724.000 βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου ημερησίως.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης