Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ικανοποίηση της EON για την έγκριση του αιολικού πάρκου Lorg

tags :
Ικανοποίηση της EON για την έγκριση του αιολικού πάρκου Lorg

Ο σταθμός θα διαθέτει εννιά στροβίλους και θα είναι σε θέση να παράγει περίπου 32.4 MW ηλεκτρικής ενέργειας

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η ΕΟΝ για την έγκριση της αίτησής της για το αιολικό πάρκο Lorg από τα συμβούλια Dumfries και Galloway, ακολουθώντας τη συναίνεση που δόθηκε στις αρχές του έτους από το Συμβούλιο του East Ayrshire.

Ο σταθμός θα διαθέτει εννιά στροβίλους και θα είναι σε θέση να παράγει περίπου 32.4 MW ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο Hayley Meadley, Διευθυντής Έργου, στην E.ON δήλωσε: "Είμαστε ευτυχείς που το Συμβούλιο Dumfries & Galloway έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την πρόταση αιολικού πάρκου στο Lorg.

«Έχουμε δουλέψει εδώ και αρκετά χρόνια για να σχεδιάσουμε αυτό το έργο, κατά τη διάρκεια του οποίου έχουμε λάβει υπόψη τις εκτιμήσεις πολλών ενδιαφερομένων καθώς και την ανατροφοδότηση που έλαβε από την τοπική κοινότητα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με το Συμβούλιο και τους κατοίκους να προχωρούν».

Από τότε που ξεκίνησε τις προτάσεις της το 2012, η E.ON συνεργάστηκε στενά με την τοπική κοινότητα και πραγματοποίησε εκτενείς διαβουλεύσεις για να κατανοήσει τυχόν ανησυχίες. Η E.ON θα συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί τους μέσω της Κοινοτικής Ομάδας Διασύνδεσης για το επόμενο στάδιο αυτού του έργου.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης