Διεθνή

Καναδάς: Η Enbridge πουλά μονάδες φυσικού αερίου στην Brookfield

Καναδάς: Η Enbridge πουλά μονάδες φυσικού αερίου στην Brookfield

Στα 3,28 δισ. δολ. θα ανέλθει το τίμημα

Η Enbridge Inc ανακοίνωσε την Τετάρτη 4/7/2018 ότι θα πωλήσει τις καναδικές δραστηριότητες συγκέντρωσης και επεξεργασίας φυσικού αερίου στη Brookfield Infrastructure Partners LP και τους εταίρους της για περίπου 4,31 δισ. δολάρια Καναδά (3,28 δισ. δολ. ΗΠΑ).
Η επιχείρηση περιλαμβάνει 19 εργοστάσια επεξεργασίας φυσικού αερίου και εγκαταστάσεις επεξεργασίας υγρών και είναι διασκορπισμένη σε όλη την περιοχή του Montney, της λεκάνης του ποταμού Arch, του ποταμού Horn και των λιμνών στη Βρετανική Κολομβία και την Αλμπέρτα.
Η Enbridge που εδρεύει στο Κάλγκαρυ και δέχεται πιέσεις για να πωλήσει μη ακίνητα περιουσιακά στοιχεία για να μειώσει το χρέος της ανακοίνωσε τον Μάιο ότι θα αγόραζε τις ανεξάρτητες μονάδες της, συμπεριλαμβανομένων των Spectra Energy Partners και Enbridge Energy Partners καθώς και τα περιουσιακά στοιχεία του αγωγού .
Η Brookfield Infrastructure, μέλος της Brookfield Asset Management Inc, είναι μια εταιρεία υποδομής, η οποία κατέχει περιουσιακά στοιχεία στους τομείς των υπηρεσιών κοινής ωφελείας, των μεταφορών, της ενέργειας και των επικοινωνιών.
Η RBC Capital Markets είναι ο οικονομικός σύμβουλος της Enbridge


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης