Διεθνή

Διαγωνισμός της Rosneft για την πώληση πετρελαίου Urals και CPC Blend

tags :
Διαγωνισμός της Rosneft για την πώληση πετρελαίου Urals και CPC Blend

Ο διαγωνισμός αφορά φόρτωση από τον Οκτώβριο 2018 έως τον Μάρτιο του 2019

Η Rosneft της Ρωσίας προκήρυξε διαγωνισμό για την πώληση αργού πετρελαίου Urals και CPC Blend από ρωσικούς λιμένες τον Οκτώβριο του 2018 - Μάρτιο του 2019, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της Rosneft.
Η Rosneft προσέφερε στους αγοραστές 2,52 εκατομμύρια τόνους -10,68 εκατομμύρια τόνους Urals αργού πετρελαίου που φορτώθηκε από το Primorsk, το Ust-Luga και το Novorossiisk, σε σύγκριση με 2,52 εκατομμύρια-6,48 εκατομμύρια τόνους που προσέφερε για φόρτωση τον Απρίλιο-Σεπτέμβριο του 2018.
Η Rosneft προσέφερε επίσης στους αγοραστές 0,48 εκατομμύρια τόνους-1,35 εκατομμύρια τόνους CPC Blend σύμφωνα με το έγγραφο.
Η προσφορά κλείνει στις 5 Ιουλίου στις 15:00 ώρα Μόσχας (1300 GMT). Η Rosneft μπορεί να ζητήσει από τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις προσφορές τους μέχρι τις 12 Ιουλίου. Τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες στις 31 Ιουλίου και αργότερα από το 1900 στη Μόσχα (1700 GMT).
Η Total και η Trafigura ήταν οι νικητές του προηγούμενου διαγωνισμού για το Urals και το CPC Blend. Η Total κέρδισε το δικαίωμα φόρτωσης όγκων που εξήχθησαν από λιμένες της Βαλτικής, ενώ η Trafigura κέρδισε τη φόρτωση των Ουραλίων από την Novorossiisk και την CPC Blend.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης